MEDYATAVA OKURU GAZETECİLERE İŞ OLANAĞI

Boyut Yayın Grubu, bünyesinde yayınlanan sektörel dergi, kitap ve internet gazetesi için muhabir, ve editör arıyor.

Google Haberlere Abone ol
MEDYATAVA OKURU GAZETECİLERE İŞ OLANAĞI

MEDYATAVA OKURU

GAZETECİLERE ÖZEL HABER..





Boyut Yayın Grubu olarak, yayınlamakta olduğumuz sektörel dergi, kitap ve internet gazeteleri için muhabir, ve editörlere ihtiyacımız bulunduğunu internet siteniz aracılığıyla duyurmak istiyoruz.



Medyatava.net okuyucuları arasında yer aldığını umduğumuz müstakbel calısma arkadaslarımızda öncelikle Türkçenin iyi kullanımını arıyoruz.



Turizm, sağlık, ve güncel habercilik şimdilik öncelikli ilgi alanlarımız. Eğitimi ya da deneyimleri turizm rehberliği, doktorluk veya saglık hizmetlerine yönelik pazarlama faaliyeti olanların daha basarılı olabileceğini düşünüyoruz. Habercilerin ise gazetelerin mutfağında deneyim sahibi olmaları tercih nedenimiz olacaktır.



Bazı editoryal yazı-haber hazırlıkları yabancı internet sitelerinden de yararlanmayı gerektireceği için, ceviri düzeyinde ingilizce bilgisine de sahip olunmasını arzu ediyoruz.



Avrupa yakasında oturmasını tercih edeceğimiz calışma arkadaşlarımıza, başvuruyu müteakip görüşmede 700 000 000 TL ile 1400 000 000 TL maaş önerilecektir.



Boyut'ta calışmayı arzu edenlerin, konuya yaklasımlarını da içeren başvurularını bozukan@boyut.com.tr adresine beklemekteyiz.





Bülent Özükan


Genel Yönetmen

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin