Mazot gübre desteği sorgulama ekranı: 2021 Mazot gübre desteği ne zaman yatacak?

Mazot ve gübre desteğinden yararlanan birçok vatandaşın gözü yapılacak destek ödemelerine çevrildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçtiğimiz haftalarda ödemelerin bazılarının yapılacağını ifade etmişti. Mazot ve gübre desteği kapsamındaki ödemeler son olarak 8 Ekim tarihinde 2 milyon 237 bin kişinin hesabına yatırılmaya başlandı. Vatandaşın gözü ise şimdi de bir sonraki mazot gübre ödemelerinin tarihinde. Peki, mazot gübre desteği ödemeleri ne zaman yatacak?

Google Haberlere Abone ol
Mazot gübre desteği sorgulama ekranı: 2021 Mazot gübre desteği ne zaman yatacak?

Mazot ve gübre desteğinden faydalanan birçok vatandaş, desteğin yatacağı tarihi de merak ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada destekten yararlanan bazı üreticilerinin ödemelerinin yapılacağını duyurmuştu. Peki, mazot gübre desteği ne zaman yatacak?

MAZOT GÜBRE DESTEĞİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Mazot gübre desteği sorgulama ekranı: 2021 Mazot gübre desteği ne zaman yatacak?
Bakan Pakdemirli, Twitter hesabından üreticileri desteklemeye devam ettiklerini belirtmişti. Bakan Pakdemirli şu paylaşımda bulunmuştu:

Mazot gübre desteği sorgulama ekranı: 2021 Mazot gübre desteği ne zaman yatacak? - Resim : 2
"Hububat, baklagil dane mısır desteği kapsamında 4 milyon 362 bin lira, sertifikalı tohum üretim desteği kapsamında 11 milyon 613 bin lira, mazot gübre desteği kapsamında 2 milyon 237 bin lira, sertifikalı fidan üretim desteği kapsamında 570 bin lira, sertifikalı tohum kullanım desteği kapsamında 624 bin lira olmak üzere toplam 19 milyon 408 bin liralık destek ödemelerini 8 Ekim cuma günü üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz."
 
Bir sonraki ödeme tarihi hakkında ilerleyen haftalarda açıklama yapılması bekleniyor.
 
MAZOT GÜBRE DESTEĞİ ÖDEME SORGULAMA EKRANI 

Mazot gübre desteği sorgulama ekranı: 2021 Mazot gübre desteği ne zaman yatacak? - Resim : 3
Hububat, baklagil dane mısır desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, mazot gübre desteği, sertifikalı fidan üretim desteği, sertifikalı tohum kullanım desteğinden faydalananlar hesaplarını kontrol ederek, ödemelerin yatıp yatmadığını öğrenebilirler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin