Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek mi? Galatasaray'dan sözleşmeye özel madde

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı. Icardi bu madde sayesinde Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek.

Google Haberlere Abone ol
Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek mi? Galatasaray'dan sözleşmeye özel madde

PSG'den kiralanan ve özellikle derbi maçlarda ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle Galatasaray'ın liderlik koltuğunda oturmasında büyük payı olan Mauro Icardi'nin kiralık sözleşmesi 31 Mayıs 2023'te sona erecek.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem ülkede spor organizasyonlarının durmasına neden olmuştu. Yaklaşık 1 aylık aranın ardından başlayan ligin bitmesi haziran ayını bulabilir.

DERBİDE FORMA GİYEBİLECEK Mİ?

TFF'nin Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı'ndaki madde 19'a göre ligin uzaması halinde futbolcuların 31 Mayıs'ta biten sözleşmeleri de otomatik olarak uzuyor.

Daha önce Henry Onyekuru'nun sözleşmesinde sorun yaşayan Galatasaray aynı olumsuzluğu yaşamamak adına Arjantinli golcünün sözleşmesine özel madde koydurdu. Bu madde sayesinde lig haziran ayına sarksa bile Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin