MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi?

Masterchef'te bir eleme heyecanı daha yaşandı. MasterChef'in son bölümünde heyecan doruktaydı. Eleme potasında iki başarılı isim Kıvanç ve Rıfat son ikiye kaldı. Elenen yarışmacı olmamak için kıyasıya mücadele sonrasında belli oldu. Masterchef Türkiye elemesinde bu hafta yarışmaya kim veda etti belli oldu. Mehmet Şef sürpriz bir şekilde elenen isme iş teklifinde bulundu...

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi?

tv8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de rekabetin doruğa çıktığı bir eleme gecesi daha geride kaldı ve elenen isim belli oldu. Masterchef eleme gecesinde Rıfat, Güzide, Kıvanç ve Batuhan yarıştı. Sosyal medyada bu 4 isimden biri hakkında ‘elendi’ diye söylentiler çıktı ve söylentilerin gerçek olduğu kanıtlanmış oldu.

MasterChef Türkiye'de kim elendi?

Eleme gecesinde ise sürpriz şef Mehmet Yalçınkaya’dan geldi. Mehmet Şef elenen isme iş önerdi. İşte, MasterChef’ten elenen isim ve vedasında yaşananlar…

Elemede son 2’ye kalan isimler Rıfat ile Kıvanç oldu. Rıfat balığının derisini kılçığını çıkarmak isterken yırttı. Kıvanç ise paneleyip kızartırken balığına zarar verdi. Bu da iki yarışmacıyı son ikiye bıraktı. Hem balığının derisi yırtan hem de iç pilavı çiğ kalan Kıvanç Ermiş elenen isim oldu.

Mehmet Şef'ten sürpriz teklif

Eleme öncesinde paylaşımları dolayısıyla sosyal medyada Kıvanç Ermiş’in elendiğine ilişkin dedikodular çıkmıştı. Mehmet Şef elenen isme iş önerdi ve büyük şaşkınlık yaşandı.

MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin