MasterChef Gülşah Suna kimdir. Gülşah Suna kaç yaşındadır. Gülşah Suna aslen nereli?

Gülşah Suna MasterChef 2020 sezonu ile tanındı. Ekran önü macerasına MasterChef All Star 2023 ile devam eden Gülşah Suna hakkında detaylar merak ediliyor. Peki MasterChef Gülşah Suna kimdir? Gülşah Suna kaç yaşındadır? Gülşah Suna aslen nereli? İşte Gülşah Suna hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Gülşah Suna kimdir. Gülşah Suna kaç yaşındadır. Gülşah Suna aslen nereli?

Gülşah Suna MasterChef 2020 sezonunun dikkat çeken yarışmacılarından olmuştu. 

MasterChef 2020 sezonunda programa arkadaşlarının ilgisi nedeniyle başvuru yaptığını söyleyen Suna, "Geçen sene de katılmıştım ama biraz fazla konuştuğum için yemeğimi unuttum." demişti.

Peki MasterChef Gülşah Suna kimdir? Gülşah Suna kaç yaşındadır? Gülşah Suna aslen nereli? İşte Gülşah Suna hakkında detaylar.

MASTERCHEF GÜLŞAH SUNA KİMDİR?

10 Ekim 1992 İstanbul Üsküdar doğumlu Gülşah Suna 31 yaşındadır. Tek çocuk olan Suna terazi burcudur. Eğitimini Kocaeli Üniversitesi'nde MYO Atçılık ve Antrenörlüğü bölümünde aldı. Üniversiteyi tamamladıktan sonra Türkiye'de belli hipodromlarda antrenörlük yaptı. Ardından havayolları şirketinde 4 sene işletme hostesi olarak çalıştı.

MasterChef 2020'nin ardından kendi işletmesini açan Gülşah Suna mutfak kariyerine devam ediyor.

GÜLŞAH SUNA EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MI?

Gülşah Suna geçtiğimiz yıl Can Çatalbaş ile hayatını birleştirdi. Gülşah Suna'nın çocuğu bulunmuyor.

GÜLŞAH SUNA INSTAGRAM ADRESİ NE?

Gülşah Suna sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Yemek tarifleriyle birlikte eşiyle mutlu anlarını paylaşan Gülşah Suna Instagram'da, 'gulsah_suna' kullanıcı adıyla paylaşım yapıyor.

MASTERCHEF 2019-2020 SEZONU YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef 2019-2020 sezonu yarışmacıları MasterChef All Star 2023'te ikinci grupta yer aldı. Sevilen lezzet programının ikinci grubuna Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile beraber Ömür Akkol jüri üyeliği yapıyor.

 

Sefa Okyay Kılıç

Eray Aksungur

Arem Yüce

Tanya Kilitkayalı

Berker Başmanav

Ayyüce Kamit

Sedat Tuncer

Celal Sarıgül

Esra Tokelli

 

Berk İlter

Ebru Has

Gülşah Suna

Duygu Acarsoy Atun

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin