MasterChef Esra Tokelli kimdir. Esra Tokelli kaç yaşındadır. MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Esra Tokelli nereli. Esra Tokelli evli mi, çocuğu var mı?

Esra Tokelli TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star 2023 yarışmasında yer aldı. MasterChef 2020 sezonu ile tanınan Esra Tokelli iletişimi ve mutfaktaki başarısıyla dikkat çeken isimlerden biri olmuştu. Peki MasterChef Esra Tokelli kimdir? Esra Tokelli kaç yaşındadır? MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Esra Tokelli nereli? İşte MasterChef yarışmacısı Esra Tokelli hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Esra Tokelli kimdir. Esra Tokelli kaç yaşındadır. MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Esra Tokelli nereli. Esra Tokelli evli mi, çocuğu var mı?

Esra Tokelli MasterChef 2020 sezonu ile tanındı. Tavırları, iletişimi ve mutfaktaki başarısı ile akıllara kazınan Esra Tokerlli MasterChef All Star 2023 ile yeniden TV8 ekranlarında yer aldı.

Esra Tokelli MasterChef All Star 2023'deki ilk bölümünde "Bugün buraya gelince kendimi evime gelmiş gibi hissettim" dedi.

Peki MasterChef Esra Tokelli kimdir? Esra Tokelli kaç yaşındadır? MasterChef All Star 2023 yarışmacısı Esra Tokelli nereli? İşte MasterChef yarışmacısı Esra Tokelli hakkında detaylar.

MASTERCHEF ALL STAR 2023 ESRA TOKELLİ KİMDİR?

Esra Tokelli MasterChef'e İstanbul'dan katıldı. Aslen Balıkesirli olan Esra Tokelli 44 yaşındadır. Mutfak konusunda eğitim almayan Esra Tokelli küçük yaşlardan beri mutfakla iç içe geçtiğini söylemişti.

MasterChef'te mutfaktaki başarısını kanıtlayan Esra Tokelli daha önce Yemekteyiz programına da katılmış ve birinci olmuştu. 

MASTERCHEF ESRA TOKELLİ EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MI?

Esra Tokelli ev hanımıdır. Bir oğlu bulunan Tokelli, sosyal medya hesabı üzerinden aldığı siparişlerle geçimini sağlıyor.

MASTERCHEF ESRA TOKELLİ'NİN INSTAGRAM HESABI NE?

Esra Tokelli'nin MasterChef'in ardından Instagram'da takipçisi hızla yükseldi. Instagram hesabında leziz yemek tariflerini video çekerek paylaşan Esra Tokelli'nin 200 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Tokelli Instagram'da 'esratokelli' kullanıcı adıyla paylaşım yapıyor.

MASTERCHEF 2019-2020 SEZONU YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef 2019-2020 sezonu yarışmacıları MasterChef All Star 2023'te ikinci grupta yer aldı. Sevilen lezzet programının ikinci grubuna Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile beraber Ömür Akkol jüri üyeliği yapıyor.

Sefa Okyay Kılıç

Eray Aksungur

Arem Yüce

Tanya Kilitkayalı

Berker Başmanav

 

Ayyüce Kamit

Sedat Tuncer

Celal Sarıgül

Esra Tokelli

 

Berk İlter

Ebru Has

Gülşah Suna

Duygu Acarsoy Atun

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin