Marsilya forması giyen Bartuğ Elmaz seneler sonra yine aynı şanssızlığı yaşadı. Tam oyuna girecekken...

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Igor Tudor'un yönettiği Marsilya'ya imza atan Bartuğ Elmaz, Montpellier maçında büyük bir şanssızlık yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Marsilya forması giyen Bartuğ Elmaz seneler sonra yine aynı şanssızlığı yaşadı. Tam oyuna girecekken...

Galatasaray altyapısından yetişen ve geleceği parlak olarak gösterilen Bartuğ Elmaz, geçen sezonun devre arasında istediği sözleşme şartlarını alamadığı gerekçesiyle sarı-kırmızılı ekibe veda etmişti.

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Fransa ekibi Marsilya ile dört yıllık sözleşmeye imza atan Bartuğ Elmaz, Montpellier karşısında büyük bir şanssızlık yaşadı.

Ligde forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Elmaz, Montpellier maçının son dakikalarında oyuna girmek için hazırlık yaptı. Hazırlıklarını tamamlayıp kenarda bekleyen Bartuğ, oyun durmadığı için maça dahil olamadı.

FATİH TERİM'LE DE AYNI OLAYI YAŞAMIŞTI

Bartuğ Elmaz, Galatasaray forması giyerken de benzer bir olay yaşamıştı. 2020/21 sezonunda Türkiye Kupası'nda Darıca Gençlerbirliği'ni konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın son anlarında genç futbolcusu Bartuğ Elmaz'ı oyuna sokmaya karar vermişti ancak oyun durmadığı için genç oyuncu forma şansı bulamamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin