Malatyalım diyen Melissa Vargas'a hemşehrilik verilecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yarın yapılacak olan toplantısında A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncusu Melisa Vargas’a fahri hemşehrilik beratının verilmesini görüşecek.

Google Haberlere Abone ol
Malatyalım diyen Melissa Vargas'a hemşehrilik verilecek

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantıları başladı. Ağırlıklı imar maddelerinin ele alındığı ilk toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlık ederken, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Melisa Vargas’a fahri hemşerilik beratı verilmesi önerisi de gündemler arasında yer aldı.

Kendisine memleketinin sorulması ile ‘Malatyalıyım’ diyen milli oyuncuya jest yapmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gelen teklifi 15 Eylül’de yapılacak ikinci birleşimde görüşmesi bekleniyor.

Yarın yapılacak olan mecliste karar çıkması halinde Melisa Margas’a fahri hemşerilik beratı takdim edilecek.

"Malatayalıyım" sözünün sırrı

16 Ekim 1999'da Küba Cienfuegos'ta dünyaya gelen Melissa Vargas, son yıllarda 'Nerelisin?' sorusuna "Malatya" yanıtını veriyordu. Vargas, Türk vatandaşlığına geçişinde büyük rolü olan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da Malatyalı.

Üstündağ, “Melissa Vargas bizim evladımız oldu. Takımda 44 numarayı giyiyor ve ‘Ben de Malatyalıyım’ diyor. 44 onun uğurlu numarası oldu, aman değiştirmesin" demişti.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin