Liseli Gamze iş görüşmesine gittiği otelin 5. katından düşerek ölmüştü. Gamze Açar'ın ölümü ile ilgili davada flaş gelişme

Ankara'da lise öğrencisi Gamze Açar, iş görüşmesi için gitti Kızılcahamam'daki termal otelin 5. katından düşerek hayatını kaybetmişti. Davada 2'si tutuklu 5 sanık yargılanırken savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıklamıştı. Bugüne ertelenen davada karar verildi. 2 tutuklu sanık için ağırlaştırılmış müebbet cezası istendi. 3 tutuksuz sanık beraat etti.

Google Haberlere Abone ol
Liseli Gamze iş görüşmesine gittiği otelin 5. katından düşerek ölmüştü. Gamze Açar'ın ölümü ile ilgili davada flaş gelişme

Ankara'da lise öğrencisi Gamze Açar, iş görüşmesi için gitti Kızılcahamam'daki termal otelin 5. katından düşerek hayatını kaybetmişti. Davada 2'si tutuklu 5 sanık yargılanırken savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıklamıştı.

2'si tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme tutuklu sanıklardan Rıza Doğan hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 26 yıla kadar hapis; Mustafa Emre Demiral hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 9 yıla kadar hapis cezası verdi. Tutuksuz sanıklar Mehmet Doğan, Emre Eker ve Hüseyin Emre Gürgen ise tüm suçlamalardan beraat etti.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin