Lig TV canlı yayın atağına geçti

Kanal, Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta maçlarının oynandığı 27 Nisan akşamı kendisine ait olan canlı yayın rekorunu kırdı.

Google Haberlere Abone ol
Lig TV canlı yayın atağına geçti

Spor Toto Süper Lig'in resmi yayıncı kuruluşu Lig TV 2013-2014 sezonu şampiyonun belirlendiği 31. haftada 8 ayrı kanalda canlı maç yayını gerçekleştirdi. Lig TV eş zamanlı olarak yapılan 8 maç yayını ile daha önce aynı anda 7 maçı canlı aktararak elde ettiği kendi rekorunu kırmış oldu.



Şampiyonluk düğümünün çözüldüğü haftada Ligin zirvesini ve alt sıralarını yakından ilgilendiren Fenerbahçe – Çaykur Rizespor, Sivasspor – Beşiktaş, Elazığspor – Galatasaray, Torku Konyaspor – Akhisar Belediyespor, Kayserispor – Karabükspor, Kasımpaşa – Medikal Park Antalyaspor ve Eskişehirspor – Kayseri Erciyesspor maçlarının yanı sıra Fenerbahçe'nin şampiyonluk turu ile sonuçlanan Feberbahçe - Çaykur Rizespor maçının 3D yayını ile birlikte toplam 8 canlı yayın rejisi görev yaptı.



Lig TV'ye yeni canlı yayın rekorunu getiren futbol gecesinde 8 yayın için oluşturulan reji ekiplerinde toplam 274 teknik personel  çalıştı. Maç yayınları için 95 Canlı yayın Kameramanı, 74 canlı yayın teknisyeni, 105 yardımcı ve destek elemanı ile 8 Yönetmen, 11 muhabir, 7 Aktuel kameraman 9 spiker ve 6 yorumcu görev yaptı. 8 maç yayınının Digiturk üyelerine ulaşabilmesi için statlarda toplam 67 bin 600 metre kablo kullanıldı. Lig TV ekipleri 7 farklı şehirde yapılan canlı yayınlar için toplam 8 bin 500 km yol kat edildi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin