Kuzeni ile tartıştı sonrası vahşet. Üzerinden arabayla geçerek öldürdü

Muğla'da, Murat Erdoğan isimli bir kişinin kuzeni Bilal Erdoğan ile bir tartışma sonucu aracıyla çarpıp öldürdüğü bildirildi. Olayda yaralanan 2 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Murat Erdoğan'ın yakalanması için çalışmaların başlatıldığı belirtildi. Ayrıca, olay anının güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiği ifade edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kuzeni ile tartıştı sonrası vahşet. Üzerinden arabayla geçerek öldürdü

Fethiye ilçesi Karaçulha Mahallesi’nde yaşandı. Murat Erdoğan ile kuzeni Bilal Erdoğan arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbede sonrası Murat Erdoğan olay yerinden ayrıldı.

ARACINI ÜZERİNE SÜRDÜ

Olay yerine bu kez ticari aracıyla gelen, Murat Erdoğan, kuzeni Bilal Erdoğan ile birlikte 2 kişiye kullandığı ticari aracı üzerlerine sürerek çarptı. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Bilal Erdoğan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kimliği öğrenilemeyen 2 kişinin ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Olayın ardından kaçan şüpheli Murat Erdoğan’ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

OLAY ANI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Korkunç olay güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntüsünde olay yerine gelen Murat Erdoğan'ın aracını bir kadınla diğer iki kişinin üzerine sürerek çarptığı görülüyor.

Kaynak: İHA
Etiketler kuzen Fethiye
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin