Kübra dizisi ne zaman başlayacak. Kübra dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Kübra dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aslıhan Malbora yer alacak. Çevrimiçi dizi, belgesel, film izleme platformu olan Kübra dizisinin yönetmenliğini Yağmur & Durul Taylan yapacak. Peki Kübra dizisi ne zaman başlayacak? İşte Kübra dizisinin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Kübra dizisi ne zaman başlayacak. Kübra dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Kübra dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Kübra dizisi merakla bekleniyor.

Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanan dizinin senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı yazdı.

İşte Kübra dizisinin konusu ve oyuncuları.

KÜBRA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan Gökhan hayatının aşkı ile evlenme hayali kurar. Hayatını düzene sokmaya çalışan Gökhan, bir gün sanal arkadaşlık grubundan gelen mesajla alt üst olur.

Kübra isimli bir hesaptan gelen mesajda kimsenin bilmediği olaylar hakkında bilgiler yer alır. Gökhan'ın mesajlaşması devam ettikçe kendisini seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir durumun içinde bulur.

KÜBRA DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Çağatay Ulusoy

Aslıhan Malbora

Nazan Kesal

Ahmet Mümtaz Taylan

Ahsen Erdoğlu

Cihan Talay

Aytek Şayan

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin