Kripto para platformları yeni özelllikler duyurmaya devam ediyor. Onlardan biri de hediye Bitcoin

Bazı kripto para uygulamaları bitcoin ile hediyeleşme özelliğini duyurdu. Bu özelliğe sahip olan uygulamalarda kullanıcılar sevdiklerine Türk lirası karşılığında bitcoin hediye edebilme imkanı elde edecek.

Google Haberlere Abone ol
Kripto para platformları yeni özelllikler duyurmaya devam ediyor. Onlardan biri de hediye Bitcoin

Yılbaşına sayılı günler kala oluşturulan ‘Hediye Bitcoin’ doğum günü ve düğün gibi özel günler için de tercih edilebilecek bir hediye alternatifi olarak vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Bazı vatandaşlar ‘Hediye bitcoin’e ilgi gösterip sevdiklerine hediye bitcoin verebileceğini belirtirken, bazıları da hediyelerin duygu ve anlam yüklü olmasına önem verdiğini ve bu nedenle bu tip bir hediyeye sıcak bakmadığını aktardı. 

Konuyla ilgili olarak vatandaşlara yöneltilen bazı soruların cevaplar iseı şu şekilde oldu:

 “Bizim hediye anlayışımızda genelde kullanışlı şeyler var. Alıp bir kenara koymak yerine faydalanabileceğimiz şeyler var. Şu anda kış olduğu için kışlık şeyler veya ihtiyaç dahilinde şeyler olabilir. Birbirimize genelde bu şekilde hediye alıyoruz. Bilgisayar, laptop ilk sırada olur. Bitcoin hediye edilse mutlu oluruz. Şu anda 16 bin 800 dolar civarında tabi ki mutlu oluruz.” 

'Memnuniyetle alırım'

“Telefon olmaması lazım bence. Biz bitcoine yenilmeye doymadık.” 

“Teknolojik hediye tablet, telefon olabilir. Bitcoin hediye edilmesini isterdim. Sonuçta maddi değeri de var. Bitcoin hediye etmek zor bir karar. Şu dönemde hediye edene de alana da helal olsun derim. Bitcoinim yok, dolayısıyla hediye edemiyorum ama hediye etmek isteyen olursa memnuniyetle alırım.” 

“Arkadaşıma yılbaşı hediyesi olarak Arjantin forması alırdım, biliyorsunuz Arjantin şampiyon oldu. Bitcoine sevinirdim. Gerçekten mantıklı bir yatırım ve güzel bir hediye. Güzel olurdu, mutlu olurdum. Ben de yılbaşı hediyesi olarak arkadaşlarıma, aileme bitcoin olarak hediye almak isterdim. Bitcoin’in hediye alındığına dair çok bilgim yok açıkçası.” 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin