'Kördüğüm'de herkes kendisiyle hesaplaşıyor! İşte fragman

FOX TV'nin yeni dizisi Kördüğüm'de bu hafta hesaplaşma zamanı...

Google Haberlere Abone ol
'Kördüğüm'de herkes kendisiyle hesaplaşıyor! İşte fragman

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, genel yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın, yönetmenliğiniGökçen Usta’nın üstlendiği ‘Kördüğüm’, 4 Şubat Perşembe saat 20.00’de 5. bölümüyle FOX’ta.



TRAVMALARI ARTIYOR



Köşkte annesini ararken havuza düşen Kaan’ın çırpınışlarına şahit olan Feyza, yıllar önce kaybettiği oğlu Barış sandığı Kaan’ın peşinden suya atlar. Kaan’ın yaşadığı tehlikeFeyza’nın travmalarını artırır.



NAZ İLE UMUT’UN EVLİLİĞİ ÇATIRDIYOR



Umut’un Kenan’a olan borcunu ödeyebilmek için çırpınan Naz bu sırada karşısına çıkıp, “Ben Umut’un sevgilisiyim” diyen Sinem’in sözleriyle şoke olur. Ali Nejat ise Naz’ın yaşadıklarına istemeden tanık olmuştur. Kafasını toplamak için ortadan kaybolan Naz’ın gittiği otelde, beklenmedik misafirleri olacaktır.



ARADAKİ BÜYÜK ŞÜPHE



Ardı ardına yaşanan aksilikler Naz ile Ali Nejat’ı birbirlerine daha çok yakınlaştırırken,Naz’ın bulunduğu yeri öğrenip, peşine düşen Umut, hiç beklemediği bir manzaraya şahit olur.





"'Kördüğüm'de herkes kendisiyle hesaplaşıyor! İşte fragman" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin