Kızılcık Şerbeti'nin o sahnesiyle izleyici ayağa kalktı! Sosyal medyada olay oldu

Kızılcık Şerbeti'nin önceki akşam yayınlanan bölümünde anne Kıvılcım'ın Doğa'ya "Yumruk mu yedin? Silkeleneceksin. Yaralandın mı? Doğrulacaksın. Bu dünyada kadın olmak bu demek" demesi sosyal medyayı salladı.

Google Haberlere Abone ol
Kızılcık Şerbeti'nin o sahnesiyle izleyici ayağa kalktı! Sosyal medyada olay oldu

Kızılcık Şerbeti'nin önceki akşam yayınlanan bölümünde anne Kıvılcım'ın Doğa'ya"Yumruk mu yedin? Silkeleneceksin. Yaralandın mı? Doğrulacaksın. Bu dünyada kadın olmak bu demek" demesi sosyal medyayı salladı.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi önceki akşam yeni bölümüyle ekrana geldi.

Kızının "Kendime gelemiyorum, bittim ben bittim" demesine sinirlenen Kıvılcım "Bitemezsin. Kendin için sonra kızın için benim için kardeşin için anneannen için baban için bitemezsin. Yumruk mu yedin? Silkeleneceksin. Yaralandın mı? Doğrulacaksın. Düştün mü? Tekrar ayağa kalkacaksın. Bu dünyada kadın olmak bu demek! Sen hiçbir şey yapmadın, sadece haksızlığa uğradın. Şimdi sakın ağlayayım deme" dedi.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Sahneyi izlerken duygulandıklarını söyleyen kullanıcılar, "Dizinin zirve sahnesiydi" yorumunda bulundu.

Kıvılcım'a hayat veren Evrim Alasya'nın performansı da bir kez daha alkış topladı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin