Kızılcık Şerbeti setinde Evrim Alasya ortalığı birbirine kattı!

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde ortalık karıştı. İddialara göre, kaprisli davranışlarda bulunan Alasya, sette yer alan kuaförü beğenmeyip kendi özel kuaförünü getirmek istemiş. İsteği reddedilince de sette ortalık birbirine girmiş. Restler çekilmiş.

Google Haberlere Abone ol
Kızılcık Şerbeti setinde Evrim Alasya ortalığı birbirine kattı!

Başörtülü karakterleri, tepki çeken başörtü sahneleri ve kadın-erkek doktor ayrımı sahneleriyle ekranlara damgasını vuran dizide Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen ve daha birçok başarılı isim birlikte rol alıyor.

Kızılcık Şerbeti setinde Evrim Alasya ortalığı birbirine kattı!

Bitmek bilmeyen kaprisleri ve istekleriyle herkesi bezdiren oyuncunun dizi ekibinin ayarladığı kuaförü beğenmeyip kendi özel kuaförünü sete getirmek istediği iddia edildi. Yapım şirketinin 'masrafları karşılayamayız' yanıtıyla çılgına dönen Alasya'nın set ekibi ve yönetmene küfürler yağdırdığı ileri sürüldü. Yapımcıyla ters düşen Alasya, kendi özel kuaförünü karavanında göremeyince konuyu diretti ve yönetmenle birbirine girdi.

 Yaşananlardan rahatsız olan yönetmen Ketche ise seti terk etti ve çekimler tamamlanamadı. İddialara göre yönetmen, yapımcıya "Ya o ya ben" şeklinde rest çekti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin