Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Sezen Aksu ve Sedef Kabaş tepkisi! Akşener ve Muharrem İnce de açıklama yaptı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sezen Aksu ve Sedef Kabaş üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok sert sözlerle yüklendi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de tepki gösterenler arasında.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Sezen Aksu ve Sedef Kabaş tepkisi! Akşener ve Muharrem İnce de açıklama yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sezen Aksu'yla ilgili sözleri ve gazeteci Sedef Kabaş'ın 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla gözaltına alınmasıyla ilgili olarak, "Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı." ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı.

Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir."

 

MERAL AKŞENER: BU ZİHNİYET GİDECEK

İyi Parti lideri Meral Akşener, 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla tutuklanan Sedef Kabaş ile ilgili kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kabaş'a destek veren Akşener, şu ifadeleri kullandı:

Şiirden hapse giren dünün mağdurlarının, atasözü söyleyenleri hapse atan mağrurlar haline geldiği günlerden geçiyoruz.

Nereden nereye…

Ama az kaldı, hiç merak etmeyin.
Bu zihniyet gidecek, Türkiye’ye yeniden adalet gelecek.

#Sedefkabasyalnızdeğildir

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Sezen Aksu ve Sedef Kabaş tepkisi! Akşener ve Muharrem İnce de açıklama yaptı

MUHARREM İNCE: BU DÜZENİ YIĞACAĞIZ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Ey Erdoğan, senin düzenin; zorbalığın ve kötülüğün düzenidir.

Sen sadece Sezen Aksu ve Sedef Kabaş’ı değil, senin gibi düşünmeyen milyonlarca insanı tehdit eden, susturmaya çalışan bu düzenin sahibisin!

Bu düzeni yıkacağız.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Sezen Aksu ve Sedef Kabaş tepkisi! Akşener ve Muharrem İnce de açıklama yaptı - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Sezen Aksu'ya "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli yeni şarkısı nedeniyle tepki gösterdi. Şahin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "14 Temmuz 2016’da 'CUNTA' imalı şarkının sözlerini yazan, dün de dini hassasiyetlerimize hakaret içeren şarkı sözlerini piyasaya sürerek kinini kusan, FETÖ'nün 'aziz dostum' dediği Sami Yıldırım’ın kızı #sezenaksu yarın 20:30’da kapındayız…" dedi. Dün de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını kıldığı Büyük Çamlıca Camisi'nde, ismini anmadan Sezen Aksu’ya yönelik, “Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Bugün sabah da gazeteci Sedef Kabaş, Tele 1 ekranında Uğur Dündar’ın sunduğu programda kullandığı “Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur” ifadesinden dolayı “Cumhurbaşkanı’na hakaret”ten gözaltına alındı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin