Kemal Kılıçdaroğlu'nu küçük düşürmek için pankarta bunu yazdılar, cevap Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi: Türk Karı Kuvvetleri!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin mutfağından çektiği seçim videolarına gönderme yaparak onu küçümseyen bir pankart sosyal medyada tartışma yarattı.  "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" ifadelerinin yer aldığı cinsiyetçi pankarta CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan Can Yücel göndermeli yanıt geldi; "Size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de! Türk Karı Kuvvetleri"

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu'nu küçük düşürmek için pankarta bunu yazdılar, cevap Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi: Türk Karı Kuvvetleri!

Bir partinin seçim mitinginde taşınan Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı pankart dikkat çekti. 

"Ufuk Süslü" imzalı pankartı hazırlayan bir vatandaş, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarını da koyarak pankarta, "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" ifadelerini yazdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun mutfak videolarına gönderme yaparak Kılıçdaroğlu'nu küçük düşürmeye çalışan vatandaşın pankartı sosyal medyada paylaşıldı. Pankarta yanıt CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi. 

Pankartın olduğu videoyu Twitter hesabından paylaşan Canan Kaftancıoğlu, cinsiyetçi göndermeler içeren pankarta Can Yücel'li yanıt verdi:

"Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar (kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de! “Türk Karı Kuvvetleri” :) Can Yücel’e saygıyla… Tüm kadınlarla birlikte..."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin