Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde kesilen faturalar için iktidara seslendi: O faturaları silin

Deprem bölgesinde 3 ay ertelenen faturalar vatandaşlara toplu olarak gönderildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu faturalara tepki gösterdi, iktidara seslendi. Kılıçdaroğlu, "İnsafınız ve insanlığınız yok sizin. O faturaları silin" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde kesilen faturalar için iktidara seslendi: O faturaları silin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, deprem bölgelerine kesilen faturalara ilişkin olarak iktidara seslendi. Kılıçdaroğlu, "İnsafınız ve insanlığınız yok sizin. Allahtan korkun. O faturaları silin" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından fatura tahsilatının sona ermiş; şirketler elektrik faturalarını depremzedelere gönderdiği ortaya çıkmıştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, seçimin ardından deprem bölgelerine gönderilen faturalara dikkat çekti. 

İktidara, "O faturaları silin" diye seslenen Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Depremzedelerimize 3 ay erteledikleri elektrik faturalarını toplu kestiler. Aralarında 7 bin liraya varan rakamlarda fatura yolladıkları, uyuyacak çadır, yiyecek ekmek bulamayan, ağır kayıplar yaşamış vatandaşlarımız var. İnsafınız ve insanlığınız yok sizin. Allahtan korkun. O faturaları silin."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin