Kaynanam kocamın donunu aşağıya çekiyor. Esra Ezmeci şoke oldu bu cevabı verdi

Ünlü psikolog Esra Ezmeci sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündem oluyor. Gelen soru ve itirafları yayınlayan Esra Ezmeci bazen gelen sorular karşısında şoke oluyor. Bir kadının kaynanasıyla ilgili yazdıkları ise mide bulandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Kaynanam kocamın donunu aşağıya çekiyor. Esra Ezmeci şoke oldu bu cevabı verdi

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen ünlü psikolog Esra Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

FOX ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kaldırılmasından sonra da sosyal medya üzerinden kendisine gelen soru ve itiraflara cevap veren ünlü psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen soru ve itiraflarla şoke etmeye devam ediyor.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. Bazı itiraflar ise ahlaksızlığı gözler önüne seriyor.

 

Kaynanam kocamın donunu aşağıya çekiyor. Esra Ezmeci şoke oldu bu cevabı verdi

*Eşimle ablamı birlikte yakaladım boşandım ama abla kimseye güvenmiyorum ne olacak lütfen cevap...

-Bunda çok haklısının ama kimseye güvenmemek de herkese güvenmek gibi kişiye zarar verir. En yakınınızdan zarar görseniz bile yavaş yavaş kendinizi toparlayıp ilerlemeniz ve hayata devam etmeniz gerekiyor.

 

Kaynanam kocamın donunu aşağıya çekiyor. Esra Ezmeci şoke oldu bu cevabı verdi - Resim : 2

*İlişki 10 saniye sürüyor. Eşim doktora gitmiyor. İkna olmuyor.

-10 saniye süren ilişki erken boşalmanın en süt düzey seviyelerindendir. Ve böyle bir ilişkide eğer farklı yollar da denenmiyorsa sizin tatmin olmanız imkansızdır. Siz tatmin ve haz duygusu ihtiyacı içinde olduğunuzu ve bu durumun bir çözümü olduğunu söyleyerek birlikte doktora gidin...

Kaynanam kocamın donunu aşağıya çekiyor. Esra Ezmeci şoke oldu bu cevabı verdi - Resim : 3

*Kaynanam kocamın donunu aşağıya çekiyor her fırsatta... Ne yapmaya çalışıyor durmuyor.

-Bunun ne anlama geldiğini bence eşinize ve kayınvalidenize sorun. Bu yanlış bir davranış şekli...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin