Karımın başka erkeklerle... Bu erkeğin sorusu Esra Ezmeci'yi çılgına çevirdi

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye bir erkeğin sorduğu soru Ezmeci'yi çılgına çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Karımın başka erkeklerle... Bu erkeğin sorusu Esra Ezmeci'yi çılgına çevirdi

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve ona verilen cevaplar...

Esra Ezmeci'ye zaman zaman garip sorular soruluyor ama bu soru gerçekten beyin yakan cinsten.

Karımın başka erkeklerle... Bu erkeğin sorusu Esra Ezmeci'yi çılgına çevirdi

*Buzdolabına eşle fotoğraf yapıştırmak ilişkiyi soğutur mu sizce?

-Buzdolabı soğutmak için kullanılan bir alet, soğutan bir alet olduğu için enerjisel olarak ilişkisel soğukluk yaratabilir.

Karımın başka erkeklerle... Bu erkeğin sorusu Esra Ezmeci'yi çılgına çevirdi - Resim : 2

Ezmeci'nin bir takipçisi ise verilen bu cevaba itiraz etti ve "dolaptaki fotoğraf cevabı çok mantıksız bence.." dedi.

Ezmeci de bunun üzerine tamam sizin fotonuz buzdolabının üzerinde kalabilir hatta içerisine koyabilirsiniz cevabını verdi.

 Karımın başka erkeklerle... Bu erkeğin sorusu Esra Ezmeci'yi çılgına çevirdi - Resim : 3

*Karımın başka erkeklerle sevişmesini çok istiyorum bunu düşünüyorum sürekli ne yapmalıyım?

-Bu çok sapkın bir istek ve bu kontrol edemediğiniz bir duruma geldiyse bence eşinizden ayrılın ve bir daha kimseyle evlenmeyin. Gerçek bir erkek karısını başkasının yanında hayal bile edemez.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin