Kanlı ay tutulmasından kötü etkilenecek 5 burç belli oldu! Para kaybı, öfke, düzensiz harcama bu burçlarla beraber olacak

Kanlı ay tutulmasından kötü etkilenecek burçlar belli oldu. Bu burçlar için bir takım problemler ile karşı karşıya kalabilirler. Biraz daha dikkatli ve temkinli davranmaları gerekiyor....

Google Haberlere Abone ol
Kanlı ay tutulmasından kötü etkilenecek 5 burç belli oldu! Para kaybı, öfke, düzensiz harcama bu burçlarla beraber olacak

Kanlı ay tutulmasından sonra bazı burçlar farklı bir sürece geçiş yapıyor. Hayatlarında önemli değişimler meydana gelirken bu sürece hazırlıklı olmak bazı burçlar için çok daha doğru bir tercih olacaktır.

28 Ekim'de boğa burcunda gerçekleşen kanlı ay tutulması tüm burçları farklı şekillerde etkiledi. Ancak bu burçlar kanlı ay tutulmasından biraz daha kötü etkilendi. İşte kanlı ay tutulmasından olumsuz yönde etkilenen o burçlar...

Kanlı ay tutulması bu burçları olumsuz etkiledi

Boğa burcu

20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında doğan ve toprak elementine sahip olan kişiler boğa burcudur. Boğa burçları genel özellikleri itibarıyla ilgisiz ve düşüncesiz gibi görünen ancak sevdiği insanlara karşı mutlak bir ilgi içerisinde olan kişilerdir.

Boğa burcunda meydana gelen ay tutulması, boğa burçlarını ekonomik açıdan zorlu süreçlere sürükleyebilir. 

Öngörülemeyen harcamalar, hayatınızın tüm gidişatında önemli aksamaların oluşmasına neden olabilirken, planlı bir bütçe takibi yapmak çok daha hayrınıza olacaktır.

 

Aslan burcu

22 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler aslan burcudur. Aslan burçları genel özellikleri itibarıyla nerede ne konuşması gerektiğini büyük ölçüde iyi bilen ve kendilerine has bir tavırları olan kişilerdir.

Aslan burçları, kanlı ay tutulmasından olumsuz yönde etkilenen burçlar arasında yer alırken aslan burçları bu süreçte ikili ilişkilerine çok daha dikkat etmesinde fayda bulunuyor.

Sevdikleriniz ya da meslektaşlarınızla yaşanabilecek gerilimlere karşı çok daha sakin kalmanız süreci iyi şekilde ilerletebilmenize katkı sağlayacaktır.

Kanlı ay tutulmasından kötü etkilenecek 5 burç belli oldu! Para kaybı, öfke, düzensiz harcama bu burçlarla beraber olacak - Resim : 2

Akrep burcu

 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında doğan ve su elementine sahip olan kişiler akrep burcudur. Akrep burçları genel özellikleri itibarıyla gizemli tavırlarıyla ön planda olan hayatta her zaman kendi sözlerinin geçerli olmasını dileyen kişilerdir.

Kanlı ay tutulması, akrep burçları için kendilerini deneyebilecekleri ve kendilerini fark edebilecekleri bir yönde ilerleyecek. Bu süreçte zihinsel sağlığınıza önem vermeniz çok daha sağlıklı olacaktır.

Kova burcu

21 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında doğan ve hava elementine sahip olan kişiler kova burcudur. Kova burçları genel özellikleri itibarıyla insan ilişkilerini çok fazla sevmeyene ve çoğunlukla sabit fikirli olan kişilerdir.

Kanlı ay tutulması kova burçları kariyer açısından etkileyebilmektedir. İş fırsatları ya da iş hayatınızla alakalı önemli değişimler meydana gelebilir.

Başak burcu

23 Ağustos - 23 Eylül tarihleri arasında doğan ve toprak elementine sahip olan kişiler başak burcudur. Başak burçları genel özellikleri itibarıyla hemen her konuda başarılı olmayı dileyen ve başarılı olabilmek içinde ellerinden gelen tüm çabayı sarf eden kişilerdir.

Kanlı ay tutulması başak burçlarının ruhsal yönden çeşitli değişimlere uğramasına neden olabilir. İnanç ve değerlerini sorguladığınız günlerde kendinizi bulabilirsiniz. Kendinize zaman tanımayı ihmal etmeyin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin