Kanal D ve ATV arasında format savaşı. Paylaşılamayan program hangi kanalın oldu?

Geçen sezon Show TV ve Kanal D arasında “Ben Bilmem Eşim Bilir” format savaşı yaşanmış, Kanal D kazanan taraf olmuştu. Şimdi yeni bir format savaşı yaşanıyor, bu sefer taraflar ATV ve Kanal D. Paylaşılamayan format hangi kanalın oldu? Medyatava açıklıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D ve ATV arasında format savaşı. Paylaşılamayan program hangi kanalın oldu?

Sera Film’in elinde bulundurduğu yarışma formatı “Kapanmadan Kazan”ın, kanallar arasında format krizi yaşattığı iddia edildi. Sera Film, elinde bulundurduğu “Kapanmadan Kazan” isimli yarışma formatı için kanallarla görüşmeye başladı.  Programı ilk olarak Fox Tv, Star Tv, Kanal D ve ATV'ye götüren Sera Film kanallarla bu konuyu görüştü. Son olarak formatı ATV’ye tekrar götürdüler ve her konuda anlaşıldı.



Geçtiğimiz sezon Show TV ve Kanal D arasında yaşanan “Ben Bilmem Eşim Bilir” krizinden sonra asıl formatın sahibi Show TV’nin programı uzun soluklu olamamış, Behzat Uygur’un sunduğu yarışma programı “Yaparım Bilirsin” yayından kaldırılmıştı. Kanal D’nin aynı formattaki yarışması İlker Ayrık’ın sunduğu Ben Bilmem Eşim Biliri ise reyting başarısı ile halen adından söz ettiriyor.



Kanal D kulislerinde Sinan Çalışkanoğlu'nun sunacağı yeni yarışma programı "Kapış Kapış" için ATV'nin programı "Kapanmadan Kazan" ile bir ilgisinin olmadığını, çok değişik bir program olacağı konuşuluyor.



Şimdi gözler, Sera Film yapımcılığında, yakında ATV’de başlayacak olan “Kapanmadan Kazan” ve Kanal D’de Sinan Çalışkanoğlu sunumuyla başlayacak “Kapış Kapış” yarışma programlarına çevrildi. Bakalım hangi yarışma programı daha uzun soluklu olacak ve reyting listesinde üst sıralarda olacak.



(C) Medyatava Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin