Kadro bekleyen sözleşmelileri sevindirecek haber! Sona yaklaşılıyor. AK Parti tarihi açıkladı

On binlerce sözleşmeli çalışanın beklediği kadro düzenlemesinde flaş haber geldi. Sözleşmelilere kadro düzenlemesinde adım adım sona yaklaşılıyor. Düzenleme için gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne çevrildi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, düzenlemeyi TBMM'ye sunacakları tarihi açıkladı. Sadece saatler kaldı. Şartlar da belli oldu

Google Haberlere Abone ol
Kadro bekleyen sözleşmelileri sevindirecek haber! Sona yaklaşılıyor. AK Parti tarihi açıkladı

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Sözleşmelilere kadro düzenlemesi teklifini yarın öğleden sonra TBMM'ye sunacağız" dedi.

Sözleşmelilere kadro düzenlemesinde adım adım sona yaklaşılıyor. Düzenleme için gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne çevrildi.

Kanun teklifinin yarın Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor. Düzenlemenin hayata geçmesiyle kamudaki 500 bine yakın sözleşmeli personel kadroya geçecek.

YARIN MECLİS'E SUNULACAK

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TRT Haber canlı yayınında yaptığı açıklamada, yasa teklifinin yarın öğleden sonra TBMM'ye sunulacağını belirtti.

Düzenlemeden faydalanabilmek için 3 yıl çalışma şartı aranacak ve 1 yıl aday memurluk süreci olacak. Kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerde çalışanlar kadro hakkı elde edebilecek. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin