Kadıköy’de korkutan bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya acı haberi verdi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti.

Kadıköy’de bir binada bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Vali Ali Yerlikaya, "Kadıköy Fikirtepe'de meydana gelen doğalgaz patlamasında maalesef 3 kişi yaşamını yitirdi" dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise patlamanın doğalgaz kaynaklı olmadığını söyledi. Valilik, yaşanan facianın kesin sebebinin, incelemeler tamamlandıktan sonra paylaşılacağını aktardı. Sabahın ilk ışıklarıyla ise patlamanın şiddeti gün yüzüne çıkmış oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kadıköy’de korkutan bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya acı haberi verdi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti.

Kadıköy’de bir binada bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Patlamanın birçok noktadan duyulduğu öğrenildi. Patlama Fikirtepe civarında gerçekleşti. Patlama nedeniyle başlayan yangın iki binaya daha sıçradı. 

Kadıköy’de korkutan bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya acı haberi verdi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti.

Sabah gün aydınlanınca ise patlamanın şiddeti de ortaya çıkmış oldu.  Kadıköy'de 3 katlı binanın 2'inci katında patlama meydana gelmiş, patlama sonrasında alevlere teslim olan yangında 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralanmıştı. Patlamanın şiddeti gün aydınlanınca ortaya çıktı.

VALİ YERLİKAYA: 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Patlamanın ardından olay yerine giderek incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından, “Kadıköy Fikirtepe’de meydana gelen doğalgaz patlamasında bir yabancı uyruklu yaralımız var. Bir kişi kurtarıldı. Yangın kontrol altında. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Bina içinde itfaiye ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor. İstanbul’umuza geçmiş olsun.” açıklamasında bulundu.

Kadıköy’de korkutan bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya acı haberi verdi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti. - Resim : 2

Bu açıklamadan kısa bir süre sonraysa Vali Yerlikaya, “Kadıköy Fikirtepe’de meydana gelen doğal gaz patlamasında maalesef 3 kişi yaşamını yitirdi. Binada arama çalışmaları devam ediyor. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU: İLK TESPİTLERİMİZE GÖRE PATLAMA DOĞALGAZ KAYNAKLI DEĞİL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, patlamaya ilişkin resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul Fikirtepe’deki 3 katlı binada patlama nedeniyle çıkan yangın kontrol altına alındı. İlk tespitlerimize göre patlama doğalgaz kaynaklı değil. Maalesef yangında can kaybı da var. Olayın nedeni Emniyet Teşkilatımızın raporu ile netleşecek." ifadelerini kullandı.

Kadıköy’de korkutan bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya acı haberi verdi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti. - Resim : 3

İBB itfaiye biriminden şu açıklama yapıldı:

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Emir Sokak’ta çıkan yangına İBB İtfaiyesi 8 dakikada ulaşarak müdahale etti. Dumandan etkilenen 1 kişi, ekipler tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 56 personel ve 19 araçla yangını kontrol altına almak için yoğun çaba gösteren ekipler, soğutma çalışmalarında 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kadıköy’de korkutan bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya acı haberi verdi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti. - Resim : 4

İBB İtfaiye ekipleri, 19.05’te Kadıköy ilçesi Fikirtepe Mahallesi Emir Sokak’ta için gelen yangın ihbarı üzerine hızlıca bölgeye intikal etti. 19.13’te olay yerine ulaşan ekipler, 3 katlı binanın 3.kat ve çatısı ile bitişiğinde bulunan 2 binaya sirayet eden yangını söndürmek için yoğun çaba gösterdi. Toplam 56 personel ve 19 araçla yapılan müdahalelerde 1 kişi dumandan etkilenmiş olarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kadıköy’de korkutan bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya acı haberi verdi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti. - Resim : 5

Binadaki yangını kontrol altına alan İBB İtfaiyesi, soğutma çalışmalarını sürdürüyor. İhbar üzerine yangından ağır hasar almış binada yapılan arama çalışmasında 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Çökme riski bulunan binada arama çalışmalarına devam ediliyor.

Ekipler müdahale ederek, yangını kontrol altına aldı.

İşte olay yerinden ilk görüntüler:

Kadıköy’de korkutan bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya acı haberi verdi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti. - Resim : 6

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN FLAŞ AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, Kadıköy'de meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangına ilişkin açıklamada bulundu. Valilik, yaşanan facianın kesin sebebinin, incelemeler tamamlandıktan sonra paylaşılacağını aktardı.

Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle:

Bugün saat 19.05’te, Kadıköy İlçemiz Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak 34 numaralı
binada patlama ve sonrasında yangın meydana gelmiştir.

Olay yerine ivedilikle itfaiye, 112 Acil Sağlık, güvenlik ve AFAD ekipleri sevk
edilmiştir.

Kadıköy’de korkutan bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Vali Ali Yerlikaya acı haberi verdi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti. - Resim : 7

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin