Jorge Jesus için ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü! Sevilla maçı öncesi Fenerbahçe'ye büyük şok

Fenerbahçe ile yoluna üç kulvarda da devam eden deneyimli teknik adam Jorge Jesus için Brezilya basınında ortaya atılan iddia futbol dünyasını karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Jorge Jesus için ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü! Sevilla maçı öncesi Fenerbahçe'ye büyük şok

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini alan Fenerbahçe'de iyi gidişat devam ediyor.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda perşembe günü kupanın gediklisi Sevilla'ya konuk olacak Fenerbahçe'de bu önemli maç öncesi ortaya atılan iddia ortalığı karıştırdı.

''YA FLAMENGO YA BREZİLYA MİLLİ TAKIMI''

Brezilya'dan Flamengo'ya yakınlığı ile bilinen Somosfanaticos, Jorge Jesus'un Coluna do Fla muhabiri Bruno Villafranca'nın Flamengo sorusuna yanıt verdiğini haberleştirdi.

Haberde Jorge Jesus'un sezon sonu itibariyle Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilirken Flamengo veya Brezilya Milli Takımı için favori isimler arasında yer aldığı belirtildi.

Flamengo'da teknik direktör Vitor Pereira'nın görevden alınabileceği ve Jesus'un doğal olarak yeni teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edildi. UOL'nin haberine göre Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı ve Flamengo seçenekleri dışında hiçbir takımla görüşmeyecek ve sezon sonunda Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılacak.

Jesus, Coluna do Fla muhabiri Bruno Villafranca'nın Flamengo sorusuna yanıt verdi. Bruno Villafranca, Twitter hesabından "Jorge Jesus'a 2023 yılında Flamengo'yu çalıştırıp çalıştırmayacağını sordum. Kendisi zekice, kısa ve esrarengiz bir yanıt verdi. Kısa cevaptan sonra başka bir şey söylemedi: Sarılma (Emoji)" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin