Anthony Nwakaeme'den kafaları karıştıran Ahmet Ağaoğlu paylaşımı

Trabzonspor'un unutulmaz isimleri arasında yer alan Anthony Nwakaeme'nin, geçtiğimiz günlerde kulüp başkanlığından istifa eden Ahmet Ağaoğlu paylaşımı tartışmaları beraberinde getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Anthony Nwakaeme'den kafaları karıştıran Ahmet Ağaoğlu paylaşımı

Yönetim kurulunda uyuşmazlıklar olduğu gerekçesiyle istifa eden Ahmet Ağaoğlu’nun kararı sonrası bordo-mavili ekipte hareketli saatler yaşanıyor.

Görevi bırakan başkan Ahmet Ağaoğlu’na bir grup taraftar tepki gösterirken, bazı taraftarlar da desteklerini sürdürüyor. Bordo-mavili taraftarların 'AğaoğluYeniden' çağrısı, sosyal medyada gündem oldu. 

TEK ADAY ERTUĞRUL DOĞAN OLACAK

Ahmet Ağaoğlu'nun istifanın ardından Asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın kongrede tek aday olması bekleniyor. Doğan’ın yarın kente gelerek resmi başvuruda bulunması ve adaylık açıklaması yapacağı tahmin ediliyor.

Anthony Nwakaeme'den kafaları karıştıran Ahmet Ağaoğlu paylaşımı

NWAKAEME'DEN KAFALARI KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Geçtiğimiz sezon sözleşme görüşmelerinde sorun yaşayan ve Trabzonspor ile yeni kontrata imza atmayan Nwakaeme sosyal medyadan Ahmet Ağaoğlu'yla bir fotoğrafını paylaşıp, ''Her şey için teşekkürler şampiyon başkan'' notunu düştü.

Takımdan ayrılışı maddi gerekçelerle krize dönen ve taraftarların ayrılmasına tepki gösterdiği Nwakaeme’nin Ağaoğlu’na vedası ise yeniden tartışmalara neden oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin