Jorge Jesus defteri kapandı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı

Şampiyonluğun ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırılmasından sonra Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Portekizli teknik adam Ziraat Türkiye Kupası'nı kazansa bile kesin olarak yollar ayrılacak. Jorge Jesus'un yerine ise Fenerbahçe'de en ciddi aday Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Vincenzo Montella.

Jorge Jesus defteri kapandı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'u yenmesine rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de şampiyonluk hasreti 10 yıla çıktı.

Sezon başında takımın başına Jorge Jesus'u getiren Ali Koç birçok ismi de takıma katmasına rağmen özellikle son haftalarda takımın inişli-çıkışlı performansı şampiyonluğun kaçmasında en büyük etken oldu.

Bir yıllık sözleşme imzalanan ve her basın toplantısında sözleşme sorusuna kaçamak yanıt veren Jorge Jesus için Fenerbahçe defteri kesin olarak kapanacak. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir karşısında zafere ulaşılsa da Ali Koç, Jorge Jesus'a elveda diyecek.

Jorge Jesus defteri kapandı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı

VINCENZO MONTELLA İDDİASI

Fenerbahçe için birçok teknik adam konuşulurken Senad Ok bomba bir iddia ortaya attı.

Adana Demirspor'la harikalar yaratan ve üst üste çok iyi sezonlar geçiren Vincenzo Montella'nın, Fenerbahçe için en kuvvetli aday olduğunu söyleyen Ok, ''Ben buradan bir birliktelik beklemiyorum artık. Yeni bir teknik direktörün gelmesini bekliyorum. Jesus'la devam edilmesi zor. Başkan tekrardan yabancı bir hocayla çalışmak istiyor. En kuvvetli adayın daha önce belirttiğim gibi Montella olduğunu söyleyelim. Başka adaylar da var ama Montella'nın artıları malum'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin