İzin verselerdi belki de bizim çocuklarımız, hocalarımız da şampiyonluk getirecekti: MasterChef Tanya depremde hayatını kaybeden Kıbrıslı melekleri unutmadı!

Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonu olmasını kutlayan MasterChef Tanya Kilitkayalı iç sızlatan bir mesaj paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan MasterChef Tanya, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Kıbrıslı voleybolcuları hatırlattı, "İzin verselerdi belki de bizim çocuklarımız, hocalarımız da şampiyonluk getirecekti" dedi.

İzin verselerdi belki de bizim çocuklarımız, hocalarımız da şampiyonluk getirecekti: MasterChef Tanya depremde hayatını kaybeden Kıbrıslı melekleri unutmadı!

MasterChef All Star yarışmacılarından Tanya Kilitkayalı sosyal medya hesabından iç sızlatan bir paylaşıma imza attı. Filenin Sultanları'nın tarihi başarısını kutlayan MasterChef Tanya, 6 Şubat depremlerinde İsias Otel'de hayatını kaybeden Kıbrıslı çocukları unutmadı. Tanya, "İzin verseydiler belki de bizim çocuklarımız, hocalarımız da ülkelerine böyle şampiyonluklar getirecekti" mesajını paylaştı.

Kıbrıslı MasterChef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı All Star döneminde yarışmaya devam ediyor. MasterChef Tanya, Filenin Sultanları'nın tarihi başarısını tebrik ederken, Türkiye'ye turnuva için gelen ancak 6 Şubat depremlerinde can veren Kıbrıslı çocukları unutmadı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan MasterChef Tanya "Yatacak yeriniz yok" diyerek yaşananlara isyan etti. Kıbrıslı sporcu çocukların da hayatlarını kaybetmemeleri halinde ülkeye böyle başarılar getirebileceğini söyleyen Tanya Şampiyon Melekler'i unutmadı ve şu mesajı paylaştı: 

"İzin verseydiler belki de bizim çocuklarımız, hocalarımız da ülkelerine böyle şampiyonluklar getirecekdiler, bu maçı heyecanla izleyip sevinip, hayaller gurup başaracaktılar izin vermediniz. Yatacak yeriniz yok.. "

NE YAŞANMIŞTI: ŞAMPİYON MELEKLER TAKIMI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden voleybol turnuvasına katılmak için geldikleri Adıyaman'da depreme yakalanan Gazimağusa Türk Maarif Koleji öğrencileri hayatlarını kaybetmişti. Türk Maarif Kolejinin kızlar ve erkekler voleybol takımlarında oynayan 28 ortaokul öğrencisi, şampiyonluk maçları için Adıyaman'a gelmiş ve İsias Oteli'ne yerleşmişti. Depremde yerle bir olan otelde 6 veli, 5 öğretmen ve yaşları 12 ile 14 arasında değişen 24 sporcu genç hayatlarını kaybetmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin