İYİ Parti'li Örs taburcu oldu: TBMM yumruk atma değil, hizmet yeridir

TBMM'de bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yumruklu saldırı sonucu yaralanan İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, taburcu edildi. Hastane önünde açıklama yapan Örs, "TBMM yumruk atma değil, hizmet yeridir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'li Örs taburcu oldu: TBMM yumruk atma değil, hizmet yeridir

TBMM'de bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın yumruklu saldırısı ile yaralanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, taburcu edildi.

Hastanenin önünde açıklama yapan Örs, şunları söyledi:

"Birkaç gün geçirdiğim sıkıntılı dönem oldu. TBMM'de yaşanan, istenmeyen bir olay neticesinde buradayız, hastanedeyiz. Bugün yapılan tetkikler sonucunda taburcu olmamıza karar verildi. Kontrollerimize devam edilecek.

Çok sayıda destek mesajı aldım, ziyaretçiler oldu. Aziz milletimize teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve iyi olduğumu bilmelerini istiyorum. Sıkıntılı bir dönem geçirdik. İlk gece bir hayati tehlikeyle beraber doktorlar müdahale ettiler.

Allah böyle sıkıntılı dönemleri kimseye yaşatmasın. Bir hadise yaşadık. Hadisenin oluş şekli ve sonrası konusunda çok fazla konuşmak istemiyorum. Biz TBMM'de hizmet etmek için varız. TBMM yumruk atma değil, aziz milletimize hizmet etme yeridir."

KİMSE BİZİ KORKUTAMAZ

Akşener'in, Türkiye'yi gezerek vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini aldığını, milletvekillerinin ise bu sorunları TBMM'de dile getirmeye çalıştığını belirten Örs, "Ben arabasının önü çöp kamyonuyla çevrilen, konuşacağı salonların elektrikleri kesilen, kapılarına kilit vurulan, evine baskın yapılan cesur liderin partisinin milletvekiliyim. Kimse bizi korkutamaz. Yumruklarla bizi yolumuzdan döndüremez." ifadelerini kullandı.

Örs "En kısa zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çalışmalarıma devam edeceğim. Türkiye'nin her yanındaki vatandaşların problemlerini dile getirmeye çalışacağım. Meclis'te vazife aldığımdan beri 250 kez konuşmuşum. Araştırma ve soru önergeleri vermişim. Bütün milletvekili arkadaşlarımız bu şekilde çalışmalarımıza devam etmişiz. Bu saldırıda bulunan arkadaşımızın 3 veya 4 konuşma yaptığını bana söylediler. Biz orada milletimize hizmet için varız ve devam ettireceğiz" dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Kanun Teklifleri görüşüldüğü sırada, AKP’li milletvekilleri ile İyi Partili milletvekilleri arasında tartışma çıkmış, AKP'li Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs'ü darp ederek yoğun bakıma kaldırılmasına neden olmuştu. Kalp ritminde bozukluk olan Işık'a elektro şok uygulanmıştı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin