İYİ Partili isim istifa etti. 10 ay önce göreve başlamıştı

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, istifa ettiğini açıkladı. Başaran neden istifa etiğini belirtmedi. Başaran 10 ay önce görevine başlamıştı. İşte yaşananların perde arkası...

Google Haberlere Abone ol
İYİ Partili isim istifa etti. 10 ay önce göreve başlamıştı

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran görevinden istifa etti.

Gaziantep’te İYİ Parti’den istifalar devam ediyor.

İlçe başkanlarının genel merkez kararıyla istifa etmesinin ardından İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran da 10 aylık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Başaran’dan boşalan koltuğa kimin geleceği merak ediliyor.

İYİ Partili isim istifa etti. 10 ay önce göreve başlamıştı

NE OLMUŞTU?

İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karahan ve Teşkilat Başkanı Servet Paslıyer olmak üzere Divan üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve İl yöneticileri olmak üzere 41 kişi istifalarını Teşkilat Başkan Yardımcısı Yetkin Öztürk’e sunmuştu.

Nizip ve Şahinbey İlçe Başkanlarının Genel Merkez kararıyla görevden alınmasının ardından İl Başkanı Mehmet Başaran ile İl Yöneticileri arasında yaşanan krizde istifalar peş peşe gelmişti. Başaran’ın kendi belirlediği adayın Nizip İlçe Başkanlığı görevine getirilmesi için Genel Merkezde yaptığı görüşmelerin ardından İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karahan ve Teşkilat Başkanı Servet Paslıyer olmak üzere Divan üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve İl yöneticileri olmak üzere 41 kişi istifa etmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin