İşte Johnny Depp'in beyaz perdeye dönüş filmi. Jeanne Du Barry vizyona giriyor

2023 Cannes Film Festivali açılış filmi, ünlü oyuncu Johnny Depp'in olaylı boşanma sürecinin ardından beyaz perdeye dönüşünü müjdeleyen Jeanne Du Barry 10 Kasım Cuma günü vizyona giriyor. Depp'in başarılı performansıyla 7 dakika boyunca ayakta alkışlandığı film ülkemizde de aktörün hayranları tarafından merakla bekleniyor.

İşte Johnny Depp'in beyaz perdeye dönüş filmi. Jeanne Du Barry vizyona giriyor

Ünlü oyunucu Johnny Depp'in 2016'da eski eşi Amber Heard'ün istismar iddiaları nedeniyle Hollywood tarafından dışlanmasından bu yana ilk kez bir projede yer aldığı Jeanne Du Barry;  10 Kasım Cuma günü vizyona giriyor.

Aktörün mahkemede aklanmasının ardından beyaz perdeye görkemli geri dönüşünü müjdeleyen film Cannes'daki galasında 7 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı.

Artık Hollywood'a ihtiyacım yok diyen Depp'i kariyerinin bundan sonraki kısmında daha çok Avrupa yapımı projelerde göreceğiz gibi görünüyor. 

Bu yıl Ayvalık Uluslararası Film Festivali'nde izleme fırsatı bulduğum filmde aktör Fransızca konuşmasıyla da dikkat çekiyor. Fransız yıldız Vanessa Paradis ile 14 yıl boyunca birlikte olan aktör hiç şüphe yok ki akıcı Fransızcasını çocuklarının annesine borçlu..

İşte Johnny Depp'in beyaz perdeye dönüş filmi. Jeanne Du Barry vizyona giriyor

Film boyunca asla ön plana çıkmayan, inanılmaz kontrollü ve güçlü bir oyunculuk sergileyen Depp'i alıştığınız Hollywood filmlerindeki karakterlerinden çok daha farklı bir rolde izleyeceksiniz. Hem karanlık hem de minik de olsa üzerine yapışan Karayip Korsanı karakterinden bir iki nüans yakalamak da mümkün.. 

Merakla beklenen filmin konusu ise şöyle; Jeanne Vaubernier, sınıf atlamaya kararlı işçi sınıfından bir kadındır. Fakir hayatından kurtulmak için çekiciliğini kullanmaktan çekinmez. Sevgilisi Kont du Barry, Jeanne’ın çekiciliğinden faydalanarak zenginleşmiştir. Aynı zaman Richelieu Dükü’nün yardımıyla Jeanne’ı kral ile tanıştırmak için bir toplantı organize eder. Ancak bu tanışma beklentilerin de ötesine geçer; Louis XV ve Jeanne ilk görüşte aşık olur. Kral, Jeanne ile hayatı yeniden keşfeder ve onsuz yaşayamayacağına karar verir. Skandal patlar. Kimse sarayda sokaklardan gelen bir kadını istememektedir.

İşte Johnny Depp'in beyaz perdeye dönüş filmi. Jeanne Du Barry vizyona giriyor - Resim : 2

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin