İstanbul'da bir çıplaklık rezaleti daha. Yol ortasında çırılçıplak yürüdü

İstanbul Şile'de bir adam çırılçıplak yolun ortasında yürüdü. Çevredeki vatandaşlar o anları telefon kameraları ile kaydetti. Çıplak vatandaşın yanına gidenler uyardı ama o kimseyi dinlemedi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da bir çıplaklık rezaleti daha. Yol ortasında çırılçıplak yürüdü

İstanbul Şile'de bir adam çıplak bir şekilde otobanda koştu. Seyir halindeki bir araç sürücüsü tarafından çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri çeken araç sürücüsünün "Kardeş kalçan gözüküyor laa." demesi dikkat çekti.

VİDEONUN DEVAMINDA NE OLDUĞU BİLİNMİYOR

Akan trafiğe rağmen araçların arasından tehlikeli bir şekilde yürüyen şahısın akıbeti hakkında ise herhangi bir bilgi edinilemedi.

İşte o görüntüler:

10 EKİM'DE DE ÇAĞLAYAN'DA BİR BAŞKA VATANDAŞ ÇIPLAK GÖRÜLMÜŞTÜ

İstanbul Çağlayan'da yabancı uyruklu olduğu öne sürülen bir kadın cadde üzerinde çırılçıplak bir şekilde yürürken çevredekiler tarafından kaydedildi.

RAHAT TAVIRLARI KAMERAYA YANSIDI

Yanından geçen vatandaşların şaşkın bakışlarına aldırış etmeden yolun ortasında çırılçıplak yürüyen kadının kim olduğu henüz öğrenilemezken, sergilediği rahat tavırlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Birçok kişi görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Çevredeki başka bir kadın, "Allah kimseyi aşırtmasın" derken bir başka vatandaş da "Bir sorun var" yorumunda bulundu.

KUZEY MARMARA OTOYOLU'NDA DA BİR BAŞKASI... 

İstanbul Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu’nda yarı çıplak halde koşan bir kişi, kendisini görüntüleyen bir sürücüye el sallayarak selam verdi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık Tüneli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otobanda elbiselerini yakan şahıs yarı çıplak halde araçların arasında koştu.

Şahıs daha sonra üzerindeki iç çamaşırını da çıkardı. Trafiği tehlikeye sokan kişi hem kendi canını hem de sürücülerin canını hiçe saydı.

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin