İstanbul Sarıyer'de kalaşnikoflu pusu! Çapraz ateşe tutulan iki kişi öldü. Olay yerinde 14 boş kovan bulundu

İstanbul Esenyurt'ta tekel bayisindeki kanlı infazın yankıları sürerken benzer bir olay da Sarıyer'de yaşandı. Motosiklet ile seyir halinde olan iki kişi aralarında husumet olan bir grup tarafından kalaşnikoflarla çapraz ateşe tutuldu. Saldırıda iki kişi hayatını kaybederken saldırı ile ilgisi olabileceği düşünülen 2 kişi gözaltına alındı. Olay yerinde 14 adet boş kovan bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Sarıyer'de kalaşnikoflu pusu! Çapraz ateşe tutulan iki kişi öldü. Olay yerinde 14 boş kovan bulundu

Olay saat 03.00 sıralarında Maslak Bahçeköy Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Şakir Zana ve Abdülmelik Ateş motosiklet ile seyir halinde oldukları sırada önceden aralarında husumet olan bir grup tarafından kalaşnikoflarla çapraz ateşe tutuldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaşmadan vurulan 2 kişi, çevredekiler tarafından bir minibüsle yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan incelemede Şakir Zana ve Abdülmelik Ateş'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis olay yerinde ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde yapılan incelemede kalaşnikof marka uzun namlulu silaha ait 14 adet boş kovan bulundu. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda saldırı ile ilgisi olabileceği düşünülen 2 kişi gözaltına alındı.

Saldırıda hayatını kaybedenler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin