İş insanının otomobilini kurşunladılar. Şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı. Saldırı emrini kimden aldığını söylediler

Ataşehir'de bir iş insanının aracını kurşunlayıp kızının aracını da takip ettikleri öne sürülen Türkmenistan uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı. Olayda kullanılan silahlar ve yelekler de ele geçirilirken şüpheliler, kurşunlama emini Ukrayna'da yaşayan 'Rıfat' adında bir kişiden aldıklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
İş insanının otomobilini kurşunladılar. Şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı. Saldırı emrini kimden aldığını söylediler
DHA

3 Kasım Cuma günü saat 11.30 sıralarında Ataşehir'de yaşanan olayda söylenenlere göre motosikletli iki kişi, L.A. adlı kişinin aracına ateş edip kaçtı.

Aracına 4 kurşun sıkıldığını gören L.A. soluğu polisin yanına giderek aldı. Cumartesi günü L.A.'nın aracının mtosikletli tarafından takip edildiği iddia edildi.

Polisin çalışma başlattığı olayda şüpheliler, kurşunlama emrini Ukrayna'da yaşayan 'Rıfat' adında bir kişiden aldığını söyledi.

"BENİ TEHDİT EDİP PARA İSTEDİLER"

L.A.'nın ifadesinde, "Motosikletli iki kişi otomobilime ateş açtı. Daha sonra hızla kaçtılar. Aracımı durdurup kontrol ettiğimde 4 kurşunun isabet ettiğini gördüm. Bir kişiyle iş yapıyordum. Daha sonra paramı alamadığım için iş yapmayı kestim. Sonra tanımadığım kişiler beni tehdit edip para istediler. Onlar yapmış olabilir. Kızımın otomobilini motosikletli bir kişi takip etmiş. Yeni bir saldırıdan şüpheleniyoruz." dediği öğrenildi. 

İş insanının otomobilini kurşunladılar. Şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı. Saldırı emrini kimden aldığını söylediler

ŞÜPHELİLER KAMERALARLA BULUNDU

Gasp Büro Amirliği tarafından başlatılan çalışmada iş adamı L.A.'nın otomobilini kurşunlayan kişilerin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirlendi. Şüpheliler, görüntülerin izi sürülerek gözaltına alındı.

İş insanının otomobilini kurşunladılar. Şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı. Saldırı emrini kimden aldığını söylediler - Resim : 2

SALDIRI EMRİNİ UKRANYA'DAN ALDILAR

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Türkmenistan uyruklu şüpheliler Sakır E.(29) ve Gafurcan H.(31) ile birlikte olayda kullandıkları tabancalar ile bir adet çelik yelek ele geçirildi. Şüphelilerin ifadesinde saldırı emrini Ukrayna'da yaşayan "Rıfat" adlı kişiden aldıklarını söyledikleri öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan iki şüpheli adliyeye gönderildi. Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken polis, olayın azmettiricisini yakalamak için operasyon başlattı.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin