İntikam Peşinde filmi ne zaman çekildi. İntikam Peşinde filminin konusu nedir. İntikam Peşinde filminin oyuncuları kimler?

İntikam Peşinde filmi 2010 yılında vizyona girdi. Gerilim, polisiye türündeki İntikam Peşinde filminin yönetmenliğini Martin Campbell üstlendi. Filmin başrolünde ise Mel Gibson yer alıyor. Peki İntikam Peşinde filminin konusu nedir? İntikam Peşinde filminin oyuncuları kimler?

Google Haberlere Abone ol
İntikam Peşinde filmi ne zaman çekildi. İntikam Peşinde filminin konusu nedir. İntikam Peşinde filminin oyuncuları kimler?

İntikam Peşinde filmi zaman zaman televizyon ekranlarında gösteriliyor.

Peki İntikam Peşinde filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

İşte İntikam Peşinde filminin konusu ve oyuncuları.

İNTİKAM PEŞİNDE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Thomas Craven Boston Polis Teşkilatı'nda görevli, cinayet suçları ile ilgilenen tecrübeli bir dedektiftir. Thomas Craven kızını yalnız büyütmüş bir babadır. 24 yaşındaki kızı Emma evinde bir katil tarafından öldürülür. Kızının ölümünden sonra Thomas Craven'ın sıradaki hedef olduğunu düşünülse de Craven olaydan şüphe duyar ve araştırmaya koyulur. Kızının katilini bulmak için yola çıkan baba kızının hiç bilmediği hayatına dair yeni bilgilere ulaşılır. Bu bilgiler de kendisini devletin gizli ajanı olan Darius Jedburgh'e götürür.

İNTİKAM PEŞİNDE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Mel Gibson (Thomas Craven)
Ray Winstone (Darius Jedburgh)
Danny Huston (Jack Bennett)
Bojana Novakovic (Emma)
Shawn Roberts (Burnham)
David Aron Baker (Millroy)
Jay O. Sanders (Whitehouse)
Denis O'Hare (Moore)

Etiketler film sinema
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin