Ilgaz için karar zamanı... Yargı dizisinin yeni bölüm 2. tanıtımı yayımlandı. Yargı 58. Bölüm 2. Fragman izle

Kanal D’nin iddialı dizisi 'Yargı'nın 58’inci bölümünün ikinci tanıtımı yayımlandı. İgor'un tehdit tehdidinden sonra Ilgaz, Turgut Ali tarafından dosyadan alınırken Ilgaz, Yekta'nın teklifiyle karşı karşıya kalacak.

Google Haberlere Abone ol
Ilgaz için karar zamanı... Yargı dizisinin yeni bölüm 2. tanıtımı yayımlandı. Yargı 58. Bölüm 2. Fragman izle

Ay Yapım imzalı sevilen dizi Yargı’nın 58’inci bölümünün ikinci tanıtımı yayımlandı. Yeni bölümden önemli sahneler içeren ikinci tanıtımda Turgut Ali Ilgaz’ı korumak için dosyayı ondan alıyor. İgor ve Turgut Ali’nin yaptıklarından sonra köşeye sıkışan Ilgaz, bu sefer de Yekta'nın teklifiyle baş başa kalıyor. Adalet ile ailesi arasında kalan Ilgaz’ın ne yapacağı seyircinin merakını ikiye katlarken, İgor’un yakasına yapışan Derya’nın Pars’ın yerini bulup bulamayacağı da büyük soru işareti.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisinde kadroda ayrıca beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor. Yargı, 58. bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyicisiyle buluşacak.

YARGI DİZİSİ 58. BÖLÜM 2. FRAGMANI 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin