İETT otobüsünden atılan adam çıldırdı: Önce otobüsü tekmeledi daha sonra da bir taksinin camlarını parçaladı

İstanbul Bakırköy'de İETT otobüsünde tartışma yaratan bir kişi adeta çıldırdı. Otobüsten atıldıktan sonra aracı tekmelemeye başlayan saldırgan daha sonra da tekme atarak önce taksinin aynasını kırdı. Daha sonra da çevreden bulduğu sandalye ile taksinin camlarını parçaladı.

Google Haberlere Abone ol
İETT otobüsünden atılan adam çıldırdı: Önce otobüsü tekmeledi daha sonra da bir taksinin camlarını parçaladı

Bakırköy'de iddiaya göre İETT otobüsünde tartışma çıkaran bir kişi otobüsten indirilince önce otobüse sonra taksiye saldırdı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. 

Olay, dün akşam saatlerinde Bakırköy’de meydana geldi. İddiaya göre bir kişi İETT otobüsü içinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkardı. Yolcular tarafından otobüsten indirilen kişi otobüsün camlarına ve kapısına tekmeler attı.

SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTILAR AMA...

Çevredeki vatandaşların sakinleştirmeye çalıştığı adam bu kez, tekme atarak park halindeki bir taksinin aynasını kırdı; ardından da çevrede bulduğu sandalyeyle taksinin camına defalarca vurdu. Takside maddi hasar meydana geldi.

Saldırgan adam, yolda kendisine müdahale etmek isteyen bir kişinin aracına da zarar verince ikili arasında kavga yaşandı. Saldırgan olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin