Hostesin bomba ihbarı büyük panik yaşattı! İhbarın nedeni ise hayret uyandırdı. 25 yıllık kariyeri 2 cümleyle bitti

Eski sevgilisinin yeni sevgilisi ile seyahate gitmesini kıskanan hostes, inanılmaz bir yöntem buldu. Hostesin yaptığı bomba ihbarı büyük paniğe neden oldu. 47 yaşındaki hostes, 5 yıllık kariyerini o 2 cümle ile yaktı.

Google Haberlere Abone ol
Hostesin bomba ihbarı büyük panik yaşattı! İhbarın nedeni ise hayret uyandırdı. 25 yıllık kariyeri 2 cümleyle bitti

Arjantin'de eski erkek arkadaşının yeni sevgilisiyle birlikte uçmasını engellemek isteyen hostes asılsız bomba ihbarı yaptı. Daniela Carbone gerçeğin öğrenilmesinin ardından tutuklandı.

Independent Türkçe'nin Insider'dan aktardığına göre; olay, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'ten ABD'nin Miami kentine 21 Mayıs'ta yapılacak Arjantin Havayolları uçuşunda gerçekleşti.

Ses değiştirici program kullanan 47 yaşındaki kadın, kızının cep telefonuyla bu mesajı gönderdi:

"Küçük kaptana söyle, Miami uçağına üç bomba koyduk. Siyaset yapmasın ve uçağı kontrol etsin çünkü bin parçaya ayrılacak."

Ses kaydı pilota ve havayolu şirketinin iki çalışanına gönderildi.

İhbarın ardından uçaktaki 270 yolcu ve 12 uçuş görevlisinin tamamı tahliye edildi. Picho ve adı açıklanmayan sevgilisinin aynı uçakta kabin memuru olduğu belirlendi.

Olay, Carbone'nin Arjantin basınında adı Picho olarak açıklanan eski sevgilisinin ihbarıyla ortaya çıktı. 47 yaşındaki kadın 28 Mayıs'ta gözaltına alındı. 

Miami'den Buenos Aires'teki Ministro Pistarini Uluslararası Havalimanı'na döndüğünde tutuklanan Carbone'un ziyaret edilmesi bile yasak.

Arjantin Havayolları, şüphelinin kovulduğunu pazartesi duyurdu.

Etiketler hostes bomba
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin