Hikmet Karaman: Oyuna girmek istemedi

Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş'a 4-2 yenildikleri maçın ardından Oğuzhan Özyakup'un oyuna girmek istemediğini iddia eddi. Konuyla ilgili açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Hikmet Karaman: Oyuna girmek istemedi

Maç sonunda Hikmet Karaman, "Biz 2-1 öndeyken bir taç oldu, taraftar tam o sırada terse dönmüştü ki biz taraftarla tartışınca taraftarın baskısı bize yönlendi ve 2-2 oldu. Oyunu kontrol etmemiz lazımdı. 2-1'den sonra 3'ü bulmamız gerekiyordu. Eksikler ve kadro yapılanması sorun yaratıyor. 35 bin seyircinin önünde Beşiktaş'a 2 gol atmak, mücadele etmek kolay şeyler değil. Uğur, Trabzonspor maçından beri ilk kez 90 dakika oynadı." dedi.

Öte yandan Hikmet Karaman Oğuzhan Özyakup'un oyuna girmek istemediğini söylerken, "Oğuzhan oyuna girmek istemiyordu, 'Ben girmeyeyim' diyordu. Futbol enteresan bir şey." ifadelerini kullandı.

"Oğuzhan iyi reaksiyon gösterdi"

Beşiktaş teknik sorumlusu Önder Karaveli, “Hikmet hocanın neyi görüp bunu değerlendirdiğini ben bilmiyorum. Maçtan önce Oğuzhan’la, akışa göre 3-4 farklı durumlar konuştuk. Onu oyuna soktuğumuzda alabileceği pozisyonları söyledik. Oğuzhan’ın reaksiyonu da iyiydi. Girmek istemeyen değil, girdiğinde akışı değiştirecek oyuncunun bir performansını sahaya yansıttı.” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin