Herkes anne olmasın! 4 aylık bebeğe annesi ve sevgilisi uyuşturucu verdi. Minik bedeni kaldıramadı. Zavallı bebeğin panik görüntülerine tv100 ulaştı

Annesi ve sevgilisi tarafından 4 aylık bebeğe uyuşturucu verildi. Minik bedeni uyuşturucuyu kaldıramayan bebek hayatını kaybetti. Korkunç olayın panik görüntülerine tv100 ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Herkes anne olmasın! 4 aylık bebeğe annesi ve sevgilisi uyuşturucu verdi. Minik bedeni kaldıramadı. Zavallı bebeğin panik görüntülerine tv100 ulaştı

Fas uyruklu anne Chamae El Omar, 4 aylık Yusuf bebeğin arkadaşı Cezayirli Sherif isimli bir kişiyle yaşıyordu. 4 aylık Yusuf bebek uyuşturucu kurbanı oldu. Annesi ve sevgilisi tarafından verilen uyuşturucuyu Yusuf bebeğin minik bedeni kaldıramadı. Yusuf bebek, panik içerisinde hastaneye yetiştirildi ama hayata tutunamadı.

Yusuf bebeğin şüpheli ölümü kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçerken; yapılan kan tahlillerinde kanında uyuşturucu çıktı.

YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDEYE RASTLANDI

Kan donduran otopsi raporunun üstüne ekipler, soruşturmayı derinleştirdi. O gece apartmanda koşuşturmaların yaşandığı kamera kayıtlarına da yansırken; annenin bebeğinin hareketsiz yatmasını görmesinin ardından arkadaşlarına haber verdiği dikkat çekti.

Yusuf bebek hastaneye yetiştirilmesi rağmen kurtarılamazken; yapılan otopsinin ardından vücudunda yüklü miktarda uyuşturucu maddeye rastlandı.

Anne ve şüpheli sevgilisi için iddianame hazırlanırken; Cezayir uyruklu Sherif tutuklandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin