Hastaneden açıklama: Mehmet Ali Birand yoğun bakımda

Mehmet Ali Birand'ın oğlunun Twitter'da babasının yoğun bakımda olduğunu açıklamasının ardından Amerikan Hastanesi'nden de açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Hastaneden açıklama: Mehmet Ali Birand yoğun bakımda

Türk haber televizyonculuğunun efsane isimlerinden Mehmet Ali Birand’ın durumu ciddiyetini koruyor.



Bu sabah Birand'ın beyin ölümünün gerçekleştiği iddiasının internet sitelerinde yer almasının ardından, oğlu Umur Birand Twitter'dan açıklama yaparak babasının yoğun bakımda olduğunu ifade etmişti.





Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. 72 yaşındaki deneyimli gazeteci Birand'ın operasyon sırasında kalbinin durduğu ve doktorların çabasıyla yeniden çalıştırıldığı ortaya çıkmıştı  Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada da “Safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçiren Mehmet Ali Birand, gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlenmektedir” açıklaması yapılmıştı. Birand’ın bu sabah saatlerinde durumunun kötüye gittiği ve beyin ölümünün gerçekleştiği bilgisi geldi. Bu bilgi hastane yönetimi ve ailesi tarafından doğrulanmadı ancak yoğun bakımda tutulduğu açıklandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin