Hasan Can Kaya'nın "Çok Aşk"ı start aldı. Akasya'da özel gösterim yapıldı

Komedyen Hasan Can Kaya'nın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği "Çok Aşk" filminin oyunculu özel gösterimi vizyona girdiği gün Akasya’da gerçekleşti. Üç yıl aradan sonra ilk kez Akasya’da düzenlenen bir etkinliğe katıldığını ifade eden Hasan Can Kaya, “Cumhuriyetin 100’üncü yılının kutlandığı bu özel haftada sevenlerimizle Akasya’da buluşmak bizim için çok daha anlamlı” dedi. 

Google Haberlere Abone ol
Hasan Can Kaya'nın "Çok Aşk"ı start aldı. Akasya'da özel gösterim yapıldı

Akasya’da "Çok Aşk" filminin oyunculu özel gösterimi gerçekleştirildi 

Komedyen Hasan Can Kaya'nın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği "Çok Aşk" filminin oyunculu özel gösterimi vizyona girdiği gün Akasya’da gerçekleşti.

Hasan Can Kaya ve filmin diğer başrol oyuncuları Büşra Pekin ve Barış Yıldız’ın katıldığı etkinliğe sinemaseverler de ilgi gösterdi. 

Akasya, gösteri ve sinema dünyasının isimleri Hasan Can Kaya, Büşra Pekin ve Barış Yıldız'ı hayranları ile buluşturdu.

Zemin katta sevilen oyuncularla bir araya gelen Akasya misafirleri, büyük bir kalabalık yarattı.

Romantik komedi filmi “Çok Aşk”ın gösterimi öncesinde hayranı oldukları oyuncularla tanışma ve sohbet imkânı bulan Akasya misafirleri, ortak alandaki etkinliğin ardından Hasan Can Kaya, Büşra Pekin ve Barış Yıldız ile saat 21:00’deki oyunculu özel gösterime katıldı.

Üç yıl aradan sonra ilk kez Akasya’da düzenlenen bir etkinliğe katıldığını ifade eden Hasan Can Kaya, “Cumhuriyetin 100’üncü yılının kutlandığı bu özel haftada sevenlerimizle Akasya’da buluşmak bizim için çok daha anlamlı” dedi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin