Hande Sarıoğlu'ndan külotlu çorap savunması! Hande Sarıoğlu'ndan erotik videoya kahkahalı yanıt

Youtube'da yaptığı programlarla adından söz ettiren Hande Sarıoğlu canlı yayında külotlu çorap çekilişi yapmıştı. Çekilişi kazanan ismi stüdyoda ağırlamış, erotik görüntüler ortaya çıkmıştı. Söz konusu bölümde yaşananların basına yansımasının ardından Hande Sarıoğlu'ndan eleştirilere yanıt niteliğinde paylaşım geldi.

Google Haberlere Abone ol
Hande Sarıoğlu'ndan külotlu çorap savunması! Hande Sarıoğlu'ndan erotik videoya kahkahalı yanıt

Ünlü spiker Hande Sarıoğlu, son dönemde YouTube kanalında yaptığı programlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Önceki günlerde Sarıoğlu'nun külotlu çorabına maçlardan daha çok ilgi olunca ünlü isim, çoraplarını hediye etme kararı almıştı.

ÇORAP ELEŞTİRİLERİNE YANIT VERDİ

Hande Sarıoğlu'nun kendisine gelen çorap ile ilgili yorumlara şaşırıp yeni bölümü bu konu üzerine çekmesi izleyenleri şaşırtmıştı. Programları ilgiyle takip edilen isim, yine file çorap giymiş ve gelen en ilginç yorumun sahibine çorabını hediye etmişti. Yorumun sahibinin başına kutu geçirmişti.

Programda çorabı kazanan kişiye "Seni daha çok titreteceğim" ifadesini kullanan Sarıoğlu, bu kez kendisine gelen çorap yorumlarına ve hakkında çıkan haberlere yanıt niteliğinde paylaşımda bulundu.

"AYNEN BU ŞEKİL GÜLÜYORUZ"

Sarıoğlu, programdan kahkaha attığı bir kesiti paylaşarak "Bugünkü çorap haberlerime aynen bu şekil gülüyoruz" notunu düştü.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin