Halit Yerebakan kimdir, hangi partiden aday. Dr. Halit Yerebakan kaç yaşında ve nereli? Halit Yerebakan hayatı ve kariyeri

Halit Yerebakan AK Parti'den İstanbul 2. bölge 2. sıradan milletvekili adayı oldu. Katıldığı sabah programları ile tanınan Halit Yerebakan İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Peki Halit Yerebakan kimdir? Dr. Halit Yerebakan kaç yaşında ve nereli? İşte Halit Yerebakan hayatı ve kariyeri.

Google Haberlere Abone ol
Halit Yerebakan kimdir, hangi partiden aday. Dr. Halit Yerebakan kaç yaşında ve nereli? Halit Yerebakan hayatı ve kariyeri

Halit Yerebakan hakkında araştırmalar hız kazandı.

Peki Halit Yerebakan kimdir? Dr. Halit Yerebakan kaç yaşında ve nereli?

İşte Halit Yerebakan hayatı ve kariyeri.

HALİT YEREBAKAN KİMDİR?

Halit Yerebakan 1982 İstanbul doğumludur. 2000 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim almaya başladı.  

2007'de girdiği Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda alanında tek tercih yaparak kazandığı Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’nda ihtisas eğitimine başladı.

Dünyanın önde gelen sağlık merkezlerinde staj yapan Halit Yerebakan bilimsel yayınlarının yanı sıra sağlık iletişimi konusunda da çalışmalarına öğrencilik döneminde başladı.

Cenevre Üniversitesi kalp ve damar cerrahisi kliniğine asistan olarak ve New York Presbyterian Hastanesine ise kalp ve damar cerrahisi alanında kök hücre uygulamalarında araştırma görevlisi olarak kabul edildi. Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde kalp ve damar cerrahisi eğitimini almak üzere ihtisas programına başladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin