Hadise: Kimse üzerimden prim yapmasın. Mehmet Dinçerler'in imalı paylaşımına Hadise'den flaş yanıt

Önceki gün bir ödül töreninde görüntülenen Hadise, yeni şarkısı Feryat'ın sözleri ile ilgili açıklamalar yaptı. Şarkıcı, Mehmet Dinçerler'in imalı paylaşımına da yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Hadise: Kimse üzerimden prim yapmasın. Mehmet Dinçerler'in imalı paylaşımına Hadise'den flaş yanıt

Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile ilişkisini nikah masasına taşımış ve kısa bir süre sonra da boşanmıştı. Hadise, yeni şarkısı 'Feryat'ı paylaşarak "Okyanusa açılmayı hayal edip hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesi" notunu düştü. Bunun üzerine eski eşi Dinçerler, deniz kıyısında bir fotoğraf paylaştı. Hadise, bu fotoğraf karesi için imalı cümleler sarf etti.

İş insanı Mehmet Dinçerler ile büyük bir aşk ile evlenen ancak evliliği 5 ay süren Hadise, yeni şarkısı 'Feryat'ın çıkış amacını ve hikayesini sevenleriyle paylaşmıştı.

Şarkıcı, "Bu şarkıya kadar sessiz bir feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanan duymadığı... Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım... Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerinden söküp atmak istedim. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup bağıra, çağıra feryat etmek istedim...

Dinlediğim ilk anda bu şarkının başta benim ve sessiz çığlıkları olan herkesin sesli feryadı olsun istedim..." ifadelerini kullanarak eski eşi Mehmet Dinçerler'e gönderme yapmıştı.

Hadise: Kimse üzerimden prim yapmasın. Mehmet Dinçerler'in imalı paylaşımına Hadise'den flaş yanıt

Hadise'nin paylaşımından dakikalar sonra eski eşi Mehmet Dinçerler, deniz kıyısından çekilmiş eski bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaştı. "Asıl kıyıya vuran benim" imasında bulunan Dinçerler, sosyal medyada gelen yorumların ardından paylaşımını sildi.

Hadise ise önceki gün Galatasaray Üniversitesi'nin 'En Ödülleri 2022' törenine katıldı. Sahilde fotoğraf paylaşan eski eşi Mehmet Dinçerler hatırlatılınca ünlü şarkıcı imalı sözler sarf etti.

"Bugün eski eşiniz Mehmet Dinçerler deniz kıyısından fotoğraf paylaştı. 'Hadise üzerinden prim yapıyor' yorumları yapılınca paylaşımını sildi. Ne düşünüyorsunuz" sorusuna Hadise şu yanıtı verdi:

Benim için kapanan bir konunun gündem olması enteresan. Anlıyorum magazin. Ama benim yorum yapacağım bir konu değil. Şarkılarım hep anlamlı. Kendi yaşadığım ve başkalarının yaşadığı şeyler hep ilham oluyor. Benim için kapanan bir konu. Üzerimden kimse prim yapmasın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin