Gizemli hastalık hayatını değiştirdi. Grip gibi başladı parmakları simsiyah oldu: Giderek ağırlaşan kadının iki bacağını birden kestiler

Koronavirüs pandemisi sonrası 'normalleşen' 44 yaşındaki ilkokul öğretmeni ailesiyle birlikte Noel kutlayan Julianna Bransden, gribe benzeyen bir hastalığa yakalandı. Bir gecede hayatı değişen kadın fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Grip şüphesiyle kaldırıldığı hastanede durumu giderek ağırlaşan, el parmakları simsiyah olan talihsiz kadının iki bacağı da dizlerinin altından kesildi. İki kez kalbi duran kadın yaşama tutunmaya çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Gizemli hastalık hayatını değiştirdi. Grip gibi başladı parmakları simsiyah oldu: Giderek ağırlaşan kadının iki bacağını birden kestiler

44 yaşındaki ilkokul öğretmeni Julianna Bransden'in hayatı neredeyse bir gecede değişti.

Bransden, Koronavirüs pandemisi sonrası ailesiyle birlikte Noel kutlamak için Kuzey İrlanda'ya gitti. Talihsiz kadın teyzesinin Noel arifesinde hastalandığı ve birkaç gün sonra beklenmedik bir şekilde sepsisten öldüğü haberiyle sarsıldı.

Bu sırada grip benzeri bir hastalığa yakalanan Julianna'nın kendi durumu da ağırlaşmaya başladı. Yılbaşı gecesi grip benzeri semptomlar gösteren kadın, dinlenmek için girdiği yataktan bir daha kalkamadı. Durumu giderek ağırlaşan Bransden ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. 

ACİL SERVİSİ ARADI AMA DİNLENSİN DEDİLER

TV100.com'da yer alan habere göre Bransden'in kız kardeşi Jac Burgess, LancsLive'a yaptığı açıklamada kardeşinin durumunun ailenin beklediğinden çok daha kötü olduğunu söyledi. Bransden'in kocası Tim, eşinin durumu hakkında uzman tavsiyesi almak için acil servisi defalarca arasa da görevliler, Bransden'in ateşinin henüz ikinci gününde olduğu ve genç, formda ve sağlıklı olduğu için biraz dinlenmesini tavsiye etti. Ancak uzmanların sözlerine ikna eşi Tim, ambulans çağırdı ve eşini hastaneye götürdü. 

 Gizemli hastalık hayatını değiştirdi. Grip gibi başladı parmakları simsiyah oldu: Giderek ağırlaşan kadının iki bacağını birden kestiler

66 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Bransden'in kız kardeşi Jac yaptığı açıklamada doktorların kendilerine Bransden'in vücudunun hastalıkla mücadele ettiğini söylediklerini ancak doktorların kardeşinin gerçekte ne kadar kötü ve hasta olduğunu gizlediklerini iddia etti.  

Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın tedavi altına alınırken doktorlar annesini aradı ve kızının sepsis olduğunu, solunum cihazına bağlanması gerektiğini söyledi. 

Septik şok ve organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan ve burada 66 gün tedavi gören Bransden'in yaklaşık 10 litre hidrasyon eksikliği yaşadığı ailesine bildirildi. 

İKİ BACAĞI DA KESİLDİ

Bransden'in hastaneye kaldırıldığı gün Bransden'in agresif zatürre, grip ve Strep A olduğu tespit edildi. Haftalarca yaşam mücadelesi veren talihsiz kadın elleri ve ayaklarında çok ciddi hasarla uyandı. Doktorlar Bransden'in her iki bacağını da gördüğü hasarlar nedeniyle dizinin altından kesmek zorunda kaldı. Sepsisten ciddi şekilde etkilenen Bransden'in parmaklarının da çoğunu kaybedeceği öğrenildi. 

AİLESİ DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

Bir anda bütün hayatı değişen ve ayaklarını kaybeden Bransden her şeye rağmen hayata tutunmaya devam ediyor. Bransden'in kızkardeşi Jac, en kısa sürede kardeşinin eve tekrar döneceğinden emin olduğunu söyleyerek, "Korkunç bir şekilde metanetli ve çok dayanıklı. Sadece fotoğraf çekiliyor diye gülmüyor, gerçekten gülümsüyor. Karakteri de hiçbir yere gitmemeye kararlı" diyerek kardeşine desteğini bir an olsun bırakmıyor.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin