Gheorge Hagi'den yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı. Çok şaşıracaksınız...

1996-2001 yıllarında Galatasaray'da forma giyen ve performansıyla hem Türkiye'ye hem de Avrupa'ya damga vuran Gheorge Hagi, BBC'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Gheorge Hagi'den yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı. Çok şaşıracaksınız...

Galatasaray'ın Türkiye Ligi'ne ve Avrupa'ya sesini duyurduğu senelerde takımın 10 numarası olan Gheorge Hagi yıllar sonra Galatasaray'la ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Son dönemde yetişdirdiği genç oyuncularla isminden bir hayli söz ettiren Hagi, BBC'ye birçok konuda özel açıklamalar yaptı. Kariyeri boyunca dünyanın en iyi takımlarında 10 numara giydiğini söyleyen Hagi, ''Dünyanın en iyi takımları olan Real Madrid ve Barcelona'da 10 numaralı formayı giydim. Amacım her zaman en iyisi olmaktı. En büyük motivasyonum buydu" dedi.

Gheorge Hagi'den yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı. Çok şaşıracaksınız...

PREMIER LİG DETAYI

Premier Lig takımlarından Newcastle United'a transferinin son anda gerçekleşmediğini söyleyen Rumen yıldız, ''Keegan'ı çocukken çok severdim. İdollerimden biriydi. Bu yüzden Newcastle United'da onunla çalışmayı çok istedim ancak Cruyff sizi bizzat arayıp Barcelona'ya gelmenizi istediğinde, karşı koymak zor. En beğendiği 10 numara olduğumu söyledi" ifadelerini kullandı.

Gheorge Hagi'den yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı. Çok şaşıracaksınız... - Resim : 2

GALATASARAY'I SEÇME NEDENİNİ AÇIKLADI

Galatasaray'ı seçme nedenini şu sözlerle açıklayan Hagi, ''Sonra Galatasaray'ı seçtim. Avrupa'da başarı için meydan okuyacak bir takım kurmak istiyorlardı. Ayrıca Romanya'ya da çok yakındı ve futboldan sonra eve dönme fikrim vardı'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin