Gazeteci Neslihan Yavuzcan'dan iki kitap birden

En son Güneş Gazetesi'ndeki röportajlarını okuduğumuz Neslihan Yavuzcan'ın iki kitabı birden raflardaki yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Neslihan Yavuzcan'dan iki kitap birden

Neslihan Yavuzcan‘ın ilk kitabı "Ünlüler Kervanı" Pupa, ikinci kitabı ‘Tamanlayıcı Tıp Vizyonu’ ise Profil Yayıncılık‘tan çıktı.  



Gazeteci Yavuzcan ilk kitabı Ünlüler Kervanı'nda siyaset, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri ile yaptığı röportajlara yer veriyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan, Tarkan’a, Ali Şen’den Hülya Avşar’a, Erkan Petekkaya’dan Ali Ağaoğlu’na, yüz nakli olan Cengiz Gül’den, Muazzez İlmiye Çığ’a kadar birçok ünlünün hayat hikayeleri acısıyla, tatlısıyla, başarısıyla kitabında yer veriyor.



İkinci kitabı "Tamamlayıcı Tıp Vizyonu" ise  Dr. Gürsel Velioğlu ile yaptığı söyleşi kitabıdır. Tam şifalanmaya araç olan bu kitap Homeapati, Nöral terapi, Manuel Terapi ve Ozon terapiyi anlatmaktadır. Gelişen sanayi toplumu ile birlikte kurulan Modern tıp ile bir gecede kapatılan Homeopati Tıp okullarının tarihçesi ile de değişik bir bakış açısı kazandırmaktadır.  Kitap aynı zamanda Boyun ve Bel fıtığı, Kanser, Tiroid, Şeker, Hipoglisemi, Kalp, Damar Ve Tansiyon, Kısırlık tedavisinin çarelerine de değinmekle birlikte sağlıklı bir kişinin neler yapması ve nasıl olması gerektiği konusunda ipuçları veriyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin