Gamze Tosun kimdir. MasterChef All Star 2023 Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli. Gamze Tosun evli mi?

Gamze Tosun MasterChef 2022'nin ardından MasterChef All Star 2023 ile yeniden ekranlarda yerini aldı. İddialı yarışmacılardan biri olan Gamze Tosun hakkında detaylar sorgulanıyor. Peki Gamze Tosun kimdir? MasterChef All Star 2023 Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli mi? İşte MasterChef All Star 2023 Gamze Tosun hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Gamze Tosun kimdir. MasterChef All Star 2023 Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli. Gamze Tosun evli mi?

Gamze Tosun hakkında araştırmalar hız kazandı. 

İddialı yarışmacılardan biri olan Gamze Tosun MasterChef All Star 2023'ün ilk bölümünde ana kadrodaki yarışmacılara bakıp, "Bakıyorum bakıyorum bir ben eksiğim diye düşünüyorum orada" demişti. Gamze Tosun MasterChef'in 5 Temmuz 2023 Çarşamba akşamında yayınlanan yeni bölümünde ana kadroya giren 19. yarışmacı oldu.

Peki Gamze Tosun kimdir? MasterChef All Star 2023 Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli mi? İşte MasterChef All Star 2023 Gamze Tosun hakkında detaylar.

MASTERCHEF GAMZE TOSUN KİMDİR?

1988 İstanbul doğumlu Gamze Tosun 35 yaşındadır. Lisede çocuk gelişimi bölümünde eğitim alan Gamze Tosun sonrasında İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde Çocuk Gelişimi Bölümü'ne başladı. 5 çocuk annesi Gamze Tosun ev hanımıdır. 

Yemek yapmayı çok seven Gamze Tosun İBB'nin yemek kurslarında aşçılık eğitimi aldı. Bunun yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yemek kurslarında sertifika aldı.

MasterChef 2022 sezonunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'dan övgü alan Gamze Tosun MasterChef 2022 sezonunu 9. olarak tamamlamıştı. 

GAMZE TOSUN INSTAGRAM HESABI NE?

Gamze Tosun Instagram'da 'gamzee_tosun' kullanıcı adıyla paylaşım yapıyor. Sosyal medya hesabında günlük hayatının yanı sıra leziz yemek tariflerini video çekerek takipçileriyle paylaşıyor.

MASTERCHEF ALL STAR 4. GRUP YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef All Star'da 4. grup yarışmacıları belli oldu. Dünya mutfaklarından en lezzetli tariflerin ekranlara geldiği, yaratıcı ve estetik tabakların çıkarıldığı MasterChef All Star'ın 4. gurubunda MasterChef 2022 yarışmacıları yer aldı. Ana kadro seçmeleri için Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'ya Osman Sezener eşlik etti. İşte MasterChef All Star 2023'ün dördüncü grup yarışmacıları isimleri;

Ayaz Geçer

Yağız Özçelik

Vural Burnaz

Gamze Tosun

Büşra Zambak

Barış Demir

Fatma Nur Uçar

Şeyma Müjdeci

Görkem Ünal

Tayfun Genç

Melih Berkay Gündüz

Burak Revanbahş

Dilan Karataş

Tolga Şener

Şule Yaman

Kaan Noyanalpan

Serpilay Salkım

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin